iPon Hírek

PES 2014 screenshotok

Dátum | 2013. 06. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A PES 2014, amely alatt a Kojima Productions Fox motorja dübörög, idén fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PSP-re és Xbox 360-ra. A következő generációs konzolos megjelenésekről egyelőre nem lehet tudni és a Wii U, PS Vita és Nintendo 3DS platformok sem kerültek említésre. A Konami három in-game screenshotot mutatott be, melyek a jelenlegi platformokon készültek. Kei Masuda, a PES Productions kreatív producere elmondta, hogy a képek valóban a játékban készültek, amelynek jelenleg kb. 70 százaléka van kész. Masuda kiemelte, hogy szeretnék, ha a rajongók arról a tényleges termékről kapnának képet, amellyel játszani fognak (legtöbbjük a mostani konzolokon), nem pedig valami marketinges álmot. "Az új motorunkat és rendszereinket a jelenlegi platformoknak szenteltük, amelyek továbbra is dominánsak lesznek a piacon, de ezek a rendszerek teljesen felskálázhatóak a jövőbeli platformokhoz." A kiadó szerint a vadonatúj motor használata lehetővé tette a csapat számára, hogy a játék minden elemét átdolgozzák és javítsanak a grafikán is. Licencekből a PES 2014-nek már megvan az UEFA Champions League és az Asia Champions League, a többi bajnokságot pedig hamarosan be fogják jelenteni. "Egy olyan, évente megjelenő sorozat esetében, mint a PES, nehéz új perspektívába helyezni a dolgokat, de a Fox motor segítségével lehetővé vált a szabadságnak az a foka, amelynek segítségével folyamatosan új módokat találunk arra, hogy a PES 2014 a valódi focit reprezentálja." Masuda bízik benne, hogy a rajongók egy olyan játékot fognak látni, amelyet már nem kötnek a technológia korlátai, és alkalmas arra, hogy velük együtt fejlődjön és folyamatosan meglepje őket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. KisDre
2013.06.04. 22:55
Csak nekem új ez, hogy van a FIFA-nak konkurenciája?
Vagy valamit félreértelmeztem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Leeroy
2013.06.04. 23:02
Eddig is az volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2013.06.04. 23:25
Leeroy
Értem, köszi, akkor ma is megtudtam valamit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Leeroy
2013.06.05. 09:38
Ez most afféle lekicsinylő irónia akart lenni, vagy valóban nem értesültél a japán Konami-féle Pro Evolution Soccer-sorozatról? Pedig nem ma kezdték az ipart.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. balikabo
2013.06.10. 08:36
Anno utáltam a PES-t valamiért nem teteszett viszont PES10 óta csak a PEST tolom, néha mikor haverral fifa-zunk mintha egy porshebol ülnék át egy ladába olyan érzésem van. A Fifa csak azért népszerűbb mert nagyobb hype-ot kap valamint megvesz minden licence-t a csapatokhoz, a PES hiányos licencekben, de így is elég van benne ahoz hogy lazán odaverje a FIFA-t, a menü, a lehetségek és ahoy kidolgozták az egészet fenomenális, meg sem közelíti az EA-ezt a rendszertm a játék maga is sokkal reálisabb, élvezhetőbb, szórakoztatóbb és rendszerint nehezebb is.

Szóval ha valaki nem ismerte a PES-t ami szerintem is elég urcsa, mert sok sok éve konkurenciája a FIFA-nak annak ajánlom kipróbálni leginkább a 10-et de most mi már a 13-al toljuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!