iPon Hírek

Peter Molyneux új játéka: Curiosity

Dátum | 2012. 06. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Min ügyködik Peter Molyneux mióta otthagyta a Microsoftot? Kis, mindössze 14 fős csapatával új saját stúdiója, a 22 Cans élén új játékon dolgozik, amely pár hét múlva fog megjelenni PC-re és iOS-re. Az új kísérleti darab a Curiosity névre hallgat, és egy olyan sorozat része, melynek darabjai ugyanabban a világban játszódnak, a többi rész megjelenése az elkövetkezendő három évben várható. Ha minden jól megy, a harmadik év végén minden összeáll, és egy nagy játékot kapunk.


A  Curiosity koncepciója, amelyhez a 2001 Űrodüsszeia adta az ötletet meglehetősen szokatlan: egy fehér szobában kezdünk, amelynek közepén egy nagy fekete kocka található, melyet ha megérintünk, benagyítva láthatjuk, hogy több millió kisebb fekete kockából áll, melyeket szétszedhetünk. A világban egyetlen kocka létezik, minden játékos ugyanazon az egyen ügyködhet, a kis kockák leszedése közben láthatjuk, ahogy a többi játékos is ugyanezt teszi a világ többi részén. Az egész egyfajta rejtvény lesz, melyet ha megoldunk, Molineux szavaival élve "valami csodálatosat" láthatunk majd. Mi lehet a fekete kockában? Nem tudjuk, mindenesetre érdekes kísérletnek ígérkezik.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Szefmester
2012.06.05. 22:38
Háááát... nem jött át...

Valami csodálatos lesz benne, aztán meg jön a pofára esés hogy kicsit másra számítottak a megtalálók, és a játékosok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csigabigaf
2012.06.06. 08:39
Megrögzött hazudozótol egy ilyen játék, lol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.06.06. 10:55
Nem lepne meg,ha az uj xbox gerilla marketingje lenne a projekt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2012.06.06. 12:59
Ebben egyelőre én sem érzem a hatalmas élményt. Csak engem idegesített, hogy a riporter folyamatosan beledumált, amikor Molyneux beszélt?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!