iPon Hírek

Petroglyph – győzelem helyett vereség

Dátum | 2013. 03. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nem jött össze a Kickstarteres gyűjtés a Petroglyph csapatának, akik 700 000 dollárt szerettek volna összehozni Victory című játékukhoz. A darab egy második világháborús témájú, Észak-Afrikában játszódó csapat alapú online RTS aréna lett volna és már játszható prototípus is létezett hozzá. Mindössze 30 000 dollárt sikerült összeszedni, ezért lefújták a projektet. A Petroglyphre rájárt a rúd az utóbbi időben: miután a Trion átvette tőlük az End of Nations fejlesztését, hogy maga fejezze be a munkát, a csapatnál elbocsátások következtek. De talán van még remény az RTS fejlesztők számára, akik a következőket írták Kickstarteren: "Odafigyeltünk arra, amit a Kickstarter közössége mondott, és sok jó ötletünk támadt jövőbeli játékokkal kapcsolatban. Ezen kívül több kiadó is érdeklődött a Victory után, és a támogatásotokból kiindulva úgy érezzük, hogy segítségükkel még van remény a játék megjelentetésére. A Gas Powered Games hasonlóan nehéz helyzetbe került tavaly, amikor Wildman című Kickstarteres Projektjük bebukott, őket akkor a World of Tanksról ismert Wargaming húzta ki a bajból azzal, hogy felvásárolta a céget.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. noPublicFG
2013.03.18. 19:29
ezek az apró malőrök azt jelentik talán, hogy senki sem akar már második világháborús játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gatee
2013.03.18. 21:57
Dunát lehetne rekeszteni a világháborús RTS-ekkel és rengeteg köztük a minőségi darab, nem meglepő, hogy az emberek nincsenek kiéhezve ilyesmire. Ha valami egyedibbel álltak volna elő mint pl az elmúlt hónapokban a Planetary Annihilation vagy a War for the Overlord akkor sokkal nagyobb lett volna az érdeklődés szerintem, az említett 2 cím jócskán túllépte a kívánt keretet és már javában készül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.03.19. 11:15
És mi lesz azzal a pénzzel, amit eddig összegyűjtöttek? Visszautalják, vagy így járt az, aki támogatta őket? Marha érdekes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2013.03.19. 13:09
Shinjiii: A Kickstarter úgy működik, hogy le sem húzza a kártyádról addig a pénzt, amíg le nem járt a 30 nap. Amennyiben bukik a projekt, marad a pénzed ott ahol volt. Ebben a részében semmi kockázat nincs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!