iPon Hírek

Pezseg az élet a SMITE-franchise háza táján

Dátum | 2017. 01. 09.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Hi-Rez stúdió munkatársai mostanában biztosan nem unatkoznak, hiszen a Smite-franchise három tagjával kapcsolatban is rengeteg dolguk akad. A cég MOBA-ja, a SMITE fontos változásoknak néz elébe a negyedik szezonos frissítésben: kelta istenek kerülnek be a játékba, első bajnokuk Morrigan lesz. A hölgy egy mágus, néhány érdekes képességgel felszerelkezve, például rövid időre bármely, az adott meccsben szereplő istenné át tud alakulni, ezalatt pedig hozzáfér annak a képességeihez is (tiszta Shang Tsung).
A SMITE-ban emellett átdolgozzák a reliceket, új célokat kap a Conquest térkép, illetve új, egyiptomi témájú verzió jön a Clash térképhez, közepén a kígyó alakjában létező Apóphisszal. Lesznek friss, az egyes istenekre vonatkozó ranglisták, de javítanak a kezelőfelületen és a selejtező meccseken is. A Hi-Rez körökre osztott, kompetitív stratégiai játéka, a SMITE Tactics eközben zárt bétafázisba lépett. A játék a MOBA-SMITE mitológiai alakjait használja fel egy izometrikus nézetű alkotásban. A meccseken felhasználható eszközöket a játék kártyagyűjtögetős, pakliösszerakós része határozza meg – mindegyik pakli egy bizonyos panteonhoz tartozik és ennek egyik főistene vezeti.
Végül, de nem utolsósorban a cég bejelentette a franchise új tagját, a PC-re és mobilra készülő SMITE Rivalst, melyben a kártyajátékot keverik össze a MOBA-val. A játék ingyenes lesz, háromsávos asztalon engedhetjük majd össze minionjainkat, melyek a MOBA-ból lehetnek ismerősek. A paklikat az egyik, választott SMITE-istenség bőrébe bújva állítjuk össze a teremtményekből és a képességekből, hogy aztán gyors meccseket vívjunk egy másik játékossal, mint a Hearthstone-ban, vagy az Elder Scrolls Legendsben.
A két tervezett platform közötti keresztjátékot még nem erősítették meg, de az biztos, hogy az elért eredményeinket és összegyűjtött kártyáinkat magunkkal visszük, ha PC-ről mobilra, vagy mobilról PC-re váltunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!