iPon Hírek

Pitchford Vitára portolná a Borderlands 2-t

Dátum | 2012. 09. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Gearbox feje, Randy Pitchford kifejezésre juttatta, hogy mennyire tetszik neki a PlayStation Vita ("remek kis hardver") és, hogy mennyire szívesen látná a Borderlands 2-t rajta.

"Szerintem nagyon király lenne a Borderlands 2 Vitán, csak most sajna nagyon elfoglalt vagyok. Mi magunk nem tudjuk megcsinálni" - magyarázta Pitchford. Nagyon örülne viszont annak, ha egy másik stúdióval közösen elindíthatnák a projektet, ezért sürgeti most a Sonyt, hogy tegye ezt lehetővé.

"Szerintem nem kerülne sokba - relatíve persze -, és azt is tudom, hogy rengeteg tehetséges ember van, aki már megtanult Vitára írni és remek munkát végezhetne. Ha a dolgok elindulnának ilyen irányba, én nem tartanék vissza senkit, én lennék, aki jóváhagy mindent."

Itt persze nem állt meg a spekulációval, álmai továbbúsztak a Vita és a PS3 együttműködése felé. "Képzeljétek el azt, hogy játszotok a PS3-on, de később el kell utaznotok valahova. Magatokkal viszitek a Vitát és egyszerűen eléritek a felhőbe mentett játékállásotokat Vitáról és továbbviszitek a karaktereteket. El tudjátok képzelni milyen zsír lenne?"

Azért nagyon ne lelkesedjetek még fel, a Vita verzió még csak gondolatban létezik, de játék maga már szépen kikerekedett, mi is most kezdtük el tesztelni. Eddigi tapasztalataink pozitívak. A Borderlands 2 szeptember 21-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. uristen
2012.09.13. 15:08
Vegulis ezzel a grafikaval konnyu ezt megcsinalni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!