iPon Hírek

Planescape: Torment Eurogamer interjú

Dátum | 2012. 08. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Robert Purchese (Eurogamer) 1 óra hosszú interjút készített "Post Mortem" a Planescape: Torment készítőivel. A hangfelvétel nagyon jó hangulatú, ha jelentett nektek valamit a Torment és az RPG-k aranykora, akkor erősen ajánljuk figyelmetekbe. Mi jókat nevettünk és nosztalgiáztunk, amíg hallgattuk. Könnyen érthető, szépen artikuláltan beszélnek, ha jók vagytok angolból, akkor ne is olvassatok tovább, töltsétek le a felvételt Ti is.

Chris Avellone, Colin McComb, Adam Heine és Scott Warner bemutatkoznak, elmondják milyen szerepük volt a játék fejlesztésében, mit csinálnak éppen most és mit jelentett számukra a játék. Elkalandoznak abba az irányba is, hogy milyen hatással volt a későbbi videojátékokra a Torment és mi lett volna akkor, ha nem jelentetik meg annak idején. Vajon másmilyenek lennének a mai szerepjátékok? Talán igen, talán nem. A "fiúk" alaposan szétszóródtak, de azt a kérdést is eléjük dobták, hogy tudnának-e kezdeni valamit a Kickstarterrel együtt. Beszéltek egy kicsit az oldal lehetőségeiről, Avellone használja is, hisz annak segítségével szedte össze a Wasteland-re a pénzt.

 Helyezzétek magatokat kényelembe, nem fogtok unatkozni. Ha pedig meghoztuk a kedveteket a játék újrajátszására, netán első végigjátszására, akkor ne felejtsétek, megtaláljátok a GOG-on!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Zoe01
2012.08.24. 18:47
Hűha, köszi, már töltöm is!

Mindent akarok, ami PS:T!!!

PS.: ez a kép nagyon nagy!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BadDevil
2012.08.26. 22:53
Remélem csinálnak hozzá folytatást kickstarterrel...kár lenne ezért a gyögyszemért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!