iPon Hírek

PlanetSide 2 bétajelentkezés

Dátum | 2011. 12. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony mostantól fogad jelentkezéseket a PlanetSide 2 bétatesztjére. Ha érdekel titeket, nincs más dolgotok, mint csinálni egy SOE Station regisztrációt a felújított PlanetSide 2 honlapon.

"A jövő év oltári lesz a PlanetSide 2-nek," - nyilatkozta a kreatív főnök Matthew Higby. "Nagyon sok elképesztő izgalmas tervünk van, bízunk benne, hogy Ti is csatlakoztok hozzánk."

A korábban PlaneSide Next névre hallgató játék egy masszívan mulitplayer sci-fi FPS. Állandó online világa van, változatos szerepeket tölthetünk be a csaták folyamán és mély képességfák állnak rendelkezésünkre benne, hogy testreszabjuk karakterünket. Számos klasszikus szerep visszatér majd az eredeti PlanetSide-ból. 3 frakció közül választhattok indulásnál, ezek a Terran Republic, New Conglomerate és a Vanu Sovereignty.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Trolltaxi
2011.12.23. 15:57
Ami kimaradt az ismertetőből, és Magyarországon nagyon fontos, az az, hogy a Planetside 2 havidíjmentes lesz (arról nincs hír, hogy először meg kell-e venni a játékot).

Egy újabb, a fentihez hasonló videó, mindhárom frakció felszereléséből szemezget, némi angol nyelvű kommentárral.

http://www.youtube.com/watch?v=6EwQo1JyO_w&feature=g-all-u&context=G2532571FAAAAAAAABAA

Jómagam nagyon sokat várok ettől a játéktól (nem mellesleg azért, mert éveken át toltam az első részt, és hatalmas űrt érzek utána, amit a többi játék nem tud betölteni). Többszáz fős csatákban részt venni, a többi játékost vezetni, állandó világban harcolni olyan élmény, amit egyetlen shooter sem tud pótolni a meccsekkel, 32-64 résztvevőjével. Ez egy másik dimenzió.

Mekkora egy multis pálya más játékban? Néhány háztömb? Egy ipartelep? Itt 8x8 km-es szigeteken folyik majd a harc. Ezek egyenként is nagyobbak, mint a Skyrim teljes játékterülete.

Mivel az első rész havidíjas volt, itthon nem nagyon ismerik. Itt az ideje, hogy ez megváltozzon!

További infókat szedtem össze a planetside.blog.hu oldalon. (Már ha nem önreklám, de mivel a blogból pénzem nincs, nem vezet panadmedvés pornóoldalra és még kapcsolódik is a cikkhez, talán maradhat a link.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2011.12.23. 19:00
Természetesen maradhat, köszönjük az infóban gazdag kiegészítésed a hírhez!
Kellemes ünnepeket!
- Pacman -
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Alves87
2011.12.24. 14:43
Ez PC re is kijön?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Trolltaxi
2011.12.25. 19:20
Alves, PC excluzív cím, semmi másra nem jön ki. Komoly shooter mi másra érkezne?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!