iPon Hírek

Planetside 2 - mégsem lesznek fizetős bónuszok

Dátum | 2013. 07. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment kénytelen volt sutba dobni a Planetside 2 fizetős bónuszaival kapcsolatos terveit. A buffokat implantoknak hívták volna, és rövid időre különböző előnyökhöz juttathatták volna az őket megvásárló játékosokat. A döntés oka a rajongók felháborodása volt, akik számos Reddit témát töltöttek meg ezzel kapcsolatos gondolataikkal. "Miután elolvastuk a kommentjeiteket, úgy döntöttünk, hogy visszatesszük a tervezőasztalra az implantokat" - írta John Smedley, a SOE elnöke Twitteren ma reggel. "Nem lesznek részei a legújabb, GU13-as frissítésnek." Ha egyes játékosok valós pénzért rövid időre előnyökhöz juthatnának, az felborítaná a Planetside 2 gazdaságát, ráadásul a SOE korábban már ígéretet tett arra, hogy csak kozmetikai jellegű tárgyakat fognak árulni az online boltban. Matt Higby, a Planetside 2 kreatív igazgatója már tavaly biztosította a játékosokat arról, hogy nem fognak "pay to win" stratégiákat implementálni: "Bármi, ami kihatással van a játékra, mint pl. gránátok, kötszer, implantok, bármi, ami extra előnyökhöz juttathat valakit a játékon belül kizárólag a játékban összegyűjthető erőforrások segítségével érhető el." Úgy látszik a fejlesztőket és kiadókat időnként emlékeztetni kell ígéreteikre, mert könnyen elfelejtik őket. A Planetside 2 PC-n játszható, de a jövőben (még nem tudni, pontosan mikor) PlayStation 4-re is ki fog jönni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. 0rigami
2013.07.18. 19:22
Helyes! Bepróbálkoznak, de legalább időben visszakoznak... ez is valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 0rigami
2013.07.18. 20:33
Amúgy tudtommal beleteszik az implantokat, de nem csak valós pénzért, hanem CERT-ért is elérhetően, tehát "ingame kifarmolhatóak" lesznek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Trolltaxi
2013.07.18. 22:10
Igazából nagyjából 60-70. szint környékéig mindig van mire költened a cert-pontokat, tehát addig nem igazán opció ezekre költeni - utána viszont csak gyűlik a sok cert és nem tudnak vele mit csinálni (legfeljebb elszórják haszontalanságokra), szóval nekik nekik meg tök jó lehet, hogy lesz mire elverni ezeket.

A baj inkább a tervezett implantok kiegyensúlyozatlanságával volt, pl. több, mint a felük nagymértékben az Infiltrator/sniper karakterek ellen hatott elég közvetlen módon. Ezen még nem keveset csámcsogniuk kell, hogy ne fojtsák meg ezt a kasztot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zelbacsi
2013.07.19. 08:19
"Úgy látszik a fejlesztőket és kiadókat időnként emlékeztetni kell ígéreteikre"

Nem, nem a "fejlesztőket és kiadókat", csak a kiadókat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. krutyifix
2013.07.19. 11:58
van néhány rögeszméjük, de azon kívül szinte mindent alakít a közösség véleménye, néha talán már túl liberálisan is állnak hozzá... (ide-oda nerfek)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!