iPon Hírek

Play Store: 25 milliárd letöltés és akciók

Dátum | 2012. 09. 27.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Google bejelentette, hogy az Androidhoz tartozó alkalmazásbolt, a Google Play Store, elérte a 25 milliárdos letöltési értéket. Ez bizony az egyik legkomolyabb mérföldkő a négy éve indult bolt számára. A szép eredményhez persze az is elengedhetetlen, hogy jó legyen a kínálat, de erre biztosan nem lehet panaszunk.

A 2008-ban indult alkalmazásbolt az elmúlt évek során sok mindenen ment keresztül. Eredetileg a neve sem Google Play Store volt, hanem Android Market. A Google alkalmazás boltja ma már 675 ezer különféle applikációnak ad otthont, valamint az appokon túl már zenék, filmek és TV műsorok is bekerült a kínálatba (csak ezek tőlünk sajnos még nem elérhetőek). Érdekes az is, hogy nem egészen egy évvel ezelőtt, még csak 10 milliárdnál tartottak, így nem zárható ki, hogy egyetlen év alatt megháromszorozzák a letöltések számát.

A 25 milliárdos eredmény elérését a Google leértékelésekkel ünnepeli meg. A toplistán előkelő helyen tanyázó fizetős programokat most mindössze 0,25 centért, vagyis 55 forintért vásárolhatjuk meg. Nem érdemes sokat vacillálni a vásárláson, ugyanis csak 5 napig érhetőek el a kedvezőbb áron kínált appok. Az akció résztvevőit ide gyűjtötte össze a Google.Az Android rendkívüli népszerűségnek örvend, és a hatalmas mennyiségű letöltés is arról tanúskodik, hogy az egyre növekvő felhasználói bázis bizony nem tétlenkedik. Naponta 1,3 millió új telefon talál gazdára, és lényegében ezeknek a lelkét a rájuk telepített alkalmazások adják; ezektől tudnak többet, és ezeknek köszönhetően lesznek egyediek.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Gyurkov
2012.09.27. 11:31
Köszi az infót, bevásároltam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DemonDani
2012.09.27. 12:04
Esetleg ha valakinek van vmi bevált dolog beírhatja, hogy mások is tapasztalatot gyűjtsenek.
Pl ha valaki sok irodai alkalmazással próbálkozott már, annak szívesen fogadom az OfficeS Pro6+ véleményeket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sidewinder
2012.09.28. 00:45
Én eddig is vettem programokat. Sztem az a néhány száz Ft megéri, hogy ne legyen tele reklámokkal a kijelző és néhány esetben plusz menü vagy szolgáltatás vagy tudom is én hogy mi, de járt a teljes verzióhoz

"DemonDani"
Nekem a ThinkFree Office Pro vált be nagyon! Mindent meg tudtam vele csinálni eddig amit akartam.
És ami még szerintem jó program:
Zenére: PowerAmp
Képekre: QuickPic
Videókra: MX Player
Launcher-re: Launcher Pro, vagy GO Launcher
Fájlkezelő: ASTRO File Manager
Sok böngészőt is próbáltam, de nálam az Opera Mobile a nyerő
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. franc0 Demon...
2012.09.28. 06:33
Te most tényleg 55 forintért akarod más fa**ával verni a csalánt?
Uram a mennyben...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!