iPon Hírek

PlayStation All Access LIVE esemény a PS4 indulásának alkalmából

Dátum | 2013. 11. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A várakozásnak vége - legalábbis az amerikaiak számára, hozzájuk ugyanis már megérkezett a PlayStation 4. A Sony ennek alkalmából a Spike TV-vel együtt megtartotta az "All Access LIVE" eseményt különböző helyszíneken New Yorktól San Franciscóig. Kezdjük mindjárt az indulás alkalmából összeállított videóval, hogy hangulatba jöjjünk.
Az eseményen jelentették be, hogy jön a Naughty Dog Uncharted szériájának következő része PS4-re, ráadásul exkluzívan csak erre a konzolra fog megjelenni, úgyhogy akinek nem lesz PS4-e, az hoppon marad. Az még nem derült ki, hogy az alcím mi lesz. Az alábbi előzetesben a különböző tv-sorozatokból ismert színész, Todd Stashwick hangját halhatjuk, aki a játék egyik karakterét fogja alakítani.
A Naughty Dog másik játékának, a The Last of Usnak "Left Behind" című első szóló DLC-je 2014-ben fog megjelenni kora tavasszal. A kiegészítő - amelyben végig Ellie-t alakítjuk, az alapjáték eseményei előtt játszódik, amikor Ellie a bostoni karanténzónában lévő katonai iskolába jár, és nem találkozott még Joellel. Ellie-hez legjobb barátja és mentora, Riley csatlakozik kalandjai során. A The Last of Us fő témája az Ellie és Joel közötti kötelék volt, a kiegészítő Ellie és Riley kapcsolatára koncentrál olyan történések tükrében, amelyek mindkettőjük életét megváltoztatják. Riley karakterét Yaani King kelti életre.
Új előzetest kapott a Sucker Punch játéka, az inFAMOUS Second Son, és bejelentették megjelenési dátumát is, ami 2014. március 21 lesz. Az alábbi filmecske Neont és különleges képességeit igyekszik bemutatni egy kicsit. A Second Son teremészetesen szintén PS4 exkluzív cím lesz.
A Destiny is új előzetes kapott, amelyben a Bungie csapata külön gratulált a Sony-nak az új konzol indulása alkalmából. Bejelentették, hogy a béta PS3-on és PS4-en fog indulni először - a játék előrendelői garantált hozzáférést kapnak hozzá. A béta kezdetének dátuma még nem ismert, a játék megjelenése 2014-ben várható.
Az eseményen Hideo Kojima is megjelent, hogy bejelenthesse a különleges "Déjà Vu Missiont" a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes-hoz. Ez a különleges küldetés, amelyben Classic Snake-et alakíthatjuk eredeti, a mainál jóval alacsonyabb poligonból álló formájában, csak PS4-en lesz elérhető.
Aki a több mint egy órás esemény teljes anyagára kiváncsi, itt megtekintheti.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. patrik2991
2013.11.15. 15:52
Ez a Déjà Vu Mission nekem nagyon bejön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gabeszmake...
2013.11.15. 16:16
Metal gear-t és az Infamoust eltudnám képzelni pc-re is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2
2013.11.15. 20:25
Ez az inFAMOUS nagyon bejön. Szinte olyan volt mint egy film trailer.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gumitamin
2013.11.18. 15:56
Szép lett a grafika PS4-en!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!