iPon Hírek

PlayStation exkluzív áradat

Dátum | 2013. 10. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Assassin's Creed 4: Black Flag és a Watch Dogs egyaránt tartalmaz majd exkluzív tartalmakat, melyek kizárólag PlayStation-ön lesznek elérhetőek a megjelenésüktől számítva 6 hónapig. A tegnapi napon a Sony kinyomott egy új promóciós videót, mely ezekre a tartalmakra fókuszált a next-gen konzolnál, a 6 hónap is ebből az előzetesből derül ki (1:20-nál írják). Igaz, korábban is volt AC játékokban időleges exkluzív tartalom, de eddig hivatalos forrás sosem írta le, hogy ez pontosan mennyi ideig is tart majd. A mostani DLC-ben az idősebb Aveline de Grandpré-vel játszhatunk majd, aki a tavalyi PS Vitás AC: Liberation hősnője volt. A sztori a vezető író, Jill Murray tollából származik. A PS3 és PS4 tulajdonosok számára elérhető egy órás bónusz tartalom három küldetésre bomlik. A történet a Liberation befejezése után közvetlen veszi fel a fonalat. A Ubisoft egyelőre nem kommentálta a híreket és nem adott információt arról, hogy később megjelennek-e a letölthető tartalmak az összes többi platformra is (PC, Wii U, Xbox 360 és Xbox One).
Ha már PS reklámok, nézzétek meg az új nosztalgikus érzéseinkre bazírozó PS4 reklámfilmet is... Aktuálisabb dolgokra ugorva mondjuk el az is, hogy vasárnaptól indul a Dark Souls 2 bétája az összes PS Plus előfizetőnek. Amennyiben lemaradtatok a hónap eleji tesztről, most pótolhattok. Az anyag letöltését már most megkezdhetitek, az exkluzív szekcióba találjátok a PS Plus piacon. A Sony javasolta is, hogy ha tehetitek, már most kezdjétek el a töltést, hogy ne terheljétek túl a szervereket a startkor. A próbaidőszak nem tart majd túl sokáig. Annyi biztos, hogy nem kis elvárásokkal állunk a From Software új játékához harcrendszer terén. A NetherRealm által fejlesztett Injustice: Gods Among Us közben csatlakozott a PS4 digitális upgrade programhoz, vagyis amennyiben birtokoljátok a PS3-as verziót, jóval olcsóbban vásárolhatjátok meg a digitális piacon a PS4-es változatot. Az Injustice olyan címekhez csatlakozik a programon belül, mint az AC4: Black Flag, CoD: Ghots, Battlefield 4 és az NBA 2K14.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. mikej95
2013.10.24. 21:02
Eddig sejtetem, hogy a nagy gépigények részben részei a propagandának, de most már tudom, hogy minden eszközt megragadnak, hogy átcsábítsák az embereket. Csak azért is ellenállok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kisoe
2013.10.25. 08:22
A leggázabb dolog egy multiplatform játékhoz exkluzív tartalmat vásárolni. Nem tudom miért kell a Sony-nak ebben is az Ms-t majmolnia. Miért nem költik inkább ezt a lóvét játékfejlesztésre? Érthetetlen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR kisoe
2013.10.30. 10:22
Hogy lenne mar erthetetlen, teljesen ertheto az egesz dolog. Egy uj IP nagyon ritkan fogy olyan jol, mint egy nagyes mar jol bejaratott multiplatform cim. Igy inkabb par most megjeleno, koxkedvelt jatekhoz vesz egy kis idolegesen exkluziv extra tartalmat, es igy "muszaj" lesz az embereknek PS4-et vennie.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!