iPon Hírek

PlayStation Experience videók és apróságok - II. rész

Dátum | 2015. 12. 06.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Brutal – Ilyen amikor az ASCII karakterek átmennek 3D-be A Brutalban választhatunk íjász, mágus, harcos vagy amazon karakterek közül és végiggyakhatjuk magunkat egy procedurálisan generált világon, ami ASCII karakterekből épül fel.
Elrajtolt a Fat Princess Adventures A Fat Princess még marokkonzolokon és PS3-on bukkant fel anno, és mivel sokan szerették, így egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy a PS4 is kap majd egy új epizódot. Ebben már változtathatjuk majd a karakterünk kinézetét és akár négyen is nyomulhatunk az új kooperatív módban. Akinek bejöttek az eddigi részek, az valószínűleg ezt is szeretni fogja.
Golem – PlayStation VR-ra fejlesztve Megkapó kis trailert kapott a Golem, bár túl sok minden nem derül ki belőle. Az biztos, hogy jövőre érkezik (na jó, ez sosem biztos), és hogy egy gólemet irányíthatunk benne, ami… csinál majd valamit.
Hob – A Torchlightos csapat új játéka Ezúttal nem egy Diabló-szerű végtelen hentelést készítettek, a hob-ban a trailer alapján a felfedezés és a feladatok megoldása sokkal nagyobb szerepet kap majd.
The Tomorrow Children béta bejelentés Ami természetesen egy videóval társult. Januárban indul majd a zárt béta, és itt lehet rá jelentkezni.
Új Battleborn trailert is kaptunk! A Gearbox badass multis shootere május 3-án jön, és a PlayStation Experience-en mutattak belőle még egy kicsit.
Versenyezhetünk a Destinyben a következő pár héten Kedden indul az új esemény, amiben a többiekkel versenyezhetünk, ha már unjuk a lövöldözést.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. F2Face
2015.12.07. 13:41
jön a gólem...
jön a gólem...
JÖN A GÓLEM!
(Belga)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!