iPon Hírek

PlayStation Network immár PC-n keresztül is

Dátum | 2007. 11. 23.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Sony döntése értelmében akár teljes PSP, PSOne játékokat vásárolhatunk meg és demókat tölhetünk le a számítógépen keresztül a konzolokra.

Bárki böngészheti majd a listákat, azonban csak azok kezdhetik el a letöltést, akik PlayStation Network (PSN) azonosítóval rendelkeznek. Természetesen a letöltés után a játékokat át kell küldeni a PSP memóriakártyájára. Jelenleg két teljes PSP játék kapható, a Syphon Filter: Contract Ops valamint a Wipeout Pure, azonban PlayStation 1-re tucatnyi eredeti játék tölthető le persze a számtalan ingyen demóváltozat mellett.

Az árai és a méretei a PSP játékoknak változóak, a Syphon Filter 10,99 dollárba kerül és 67,5 MB méretű, a Wipeout Pure pedig 15,99 dollárt kóstál 156 MB letöltéssel.


A PlayStation 1 játékok jelenleg 6,99 dolláros egységáron kaphatók, kivéve a Castlevania: Symphony of the Night, ami 10,99 dollárba kerül. A PSOne játékok akár PlayStation 3-on és PSP-n is játszhatóak, ha követjük a PlayStation Store weboldalán az utasításokat.

Jelenleg Magyarországról a PlayStation Store weboldala nem érhető el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.23. 00:21
A Sony döntése értelmében akár teljes PSP, PSOne játékokat vásárolhatunk meg és demókat tölhetünk le a számítógépen keresztül a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!