iPon Hírek

Pletyka: Készül az Elder Scrolls 5

Dátum | 2010. 11. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A legfrissebb információk szerint a Bethesda Game Studios már teljes gőzzel fejleszti az ötödik Elder Scrolls játékot. Ha minden igaz, akkor az új fantasy szerepjáték közvetlen folytatása lesz a 2006-ban megjelent Oblivionnak.

A meg nem nevezett forrás elárult már néhány részletet a játékról is: volt szó Dragon Lordról, a császári testőrségről (The Blades) és arról, hogy az elkövetkezendő néhány hétben már elkezdik a játék szinkronizálását is! Az ötödik rész kronológiailag ott folytatódik ahol az Oblivion véget ért. A 16 éves szerepjáték saga az egyik legjobb a jelenleg piacon lévő RPG-k közül, várjuk a hivatalos bejelentést.

Todd Howard producer ettől függetlenül nem akarja elsietni a dolgokat, a Quake Conon azt nyilatkozta, hogy hamarosan bejelentik a jelenleg futó projektjüket, de inkább nem mondana időpontot, nem akar csalódást okozni senkinek. Örömünkre hozzá tette, hogy a bejelentés és a játék megjelenése közti idő nagyon rövid lesz, új rekordot állít ilyen szempontból a stúdiónál. Ha mutatnak majd valamit, akkor az nem csak "valami" lesz, hanem jó sok minden.

A szóban forgó játék motorja egyébként ugyanaz lesz, mint ami a Fallout 3-at is hajtotta, de erős módosításokkal (GameBryo, már régóta használja a Bethesda, az Obliviont is ez hajtotta).

"A játék a jelenlegi platformokra jön, nagyon boldogok vagyunk vele. Majdnem úgy érezhetitek majd magatokat amikor meglátjátok, mintha vetettek volna egy új konzolt."

Újabb hatalmas nyílt világ vár... (A jelenet a 2007-es Shivering Isles kiegészítő nyitánya.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. nedcoleman
2010.11.24. 12:24
Lehet eljön az az idő mikor majd vénkocka módjára mi is ilyen dolgokról pletykálgatunk majd.
Egyébként pletykának és ötletnek sem utolsó a hír
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. kalk
2010.11.24. 12:47
Ez már régóta nem pletyka.
Itt: [LINK] már egy ideje csepegtetik az infót a TES új részéről.
Részemről várom már nagyon és biztos, hogy "nagy durranás" lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Avisto
2010.11.24. 19:41
Nálam a 4. rész kb 5percenként lefagytott (nem tört) addonokkal is, azok nélkül is, és neten utánaolvasgatva nagyon nem voltam ezzel egyedül. Még véletlenül se vennék meg még egyet ebből a sorozatból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Qouzey Avist...
2010.11.24. 20:37
Hát úgy gondolom emiatt nem a játék a hibás. Hibás DvD-t vettél gondolom. Annak hogy nem ment, még a játék jó lehet, sőt jó is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. szala11
2010.11.25. 02:25
Jaja, érdekes módon sok ezer embernek gond nélkül ment beleértve engem is. Nagyon jó volt az Oblivion és ez is tuti az lesz. Nem gondolod hogy esetleg a te gépedben lehetett a hiba?Pl.: kompatibilitás v bármelyik hardverelemed gyengélkedett?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Avisto
2010.11.25. 16:57
Steames verzio volt szóval dvd kilőve, más játékkal vagy programmal nem volt ilyen problémám akkor miért a gépben keresném a hibát?
Mondjuk a 3. rész bejött a maga idejében.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Avisto
2010.11.25. 17:03
ui.: ezzel együtt kompatibilitási probléma akár lehetett is volna megmondom őszintén nem kezdtem el átvizsgálni hogy pontosan mit nem támogat esetleg a játék de talán ezek megoldása nem is az én dolgom kéne hogy legyen. Hogy másoknál jól ment az f@sza meg minden de mint írtam messze nem voltam egyedül ezzel a problémámmal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Mad-h
2010.11.27. 00:22
ebben nagyon tévedsz, a fejlsztőknek nem dolga az összes létező hardverelem kombinációval és driver verzióval kipróbálni játékot. érdekes módon nekem mindig minden tökjól fut, pedig sosem volt kimondottan jó konfigom. akit nagyon zavar úgyis megtalálja a probléma okát, csak egy kis fórumozást igényel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. KBH78
2010.11.27. 20:15
Nekem is Steam verzió van, abból is a GOTY. Win7 alatt rendszeresen fagy. És sokan vannak ezzel így. HA lesz motor csere alatta akkor ok. Egyébként Fallout 3 szintén ugyanígy problémás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2010.11.27. 22:01
sztem nem kell motorcsere, jó az még, inkább pofozgassák, javítsák ki a CTD-ket meg bugkat, esetleg nyomják bele a DX11-et hogy vegyék a vérpistikék is, de inkább a questekre összpontosítsanak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. drizzt1666
2010.11.28. 18:18
Inkább tákoljanak össze olyan sztorit, ami leköti az embert, mert véleményem szerint a fő küldetés színvonala a béke segge alatt volt. Nem volt semmi motiváció a fő küldetéssel foglalkozni. Engem egyedül a mellékküldetések és a különböző szakmák, meg a bejárható világ kötött le. Ezen kellene változtatni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Allien
2010.11.29. 08:06
Nekem is steam verzió van meg, win7 alatt, és igaz, csak most kezdtem el (ezzel a verzióval), de eddig nem fagyott sehol se.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qouzey Allie...
2010.11.29. 09:08
Én szomorúnak tartom hogy nem képesek egy újabb motort a játék alá rakni. A The Elder Scrolls széria mindig is a legjobb grafikájúnak közé tartozott amikor megjelent (És nem igen volt gép amin ment, de legalább szép volt). Ami szerintem a Fallout 3 motorról nem mondható el. Kicsit mintha elhanyagolnák már a fejlesztéseket, vagy valami nagy durranásra készülnek, de ezek szerint nem a TES sorozattal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!