iPon Hírek

Pletyka: Trónok harca játékot csinál a Telltale

Dátum | 2013. 11. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az IGN több általuk megbízatónak vélt forrásból szedte az információt, mi szerint a Telltale Games most George R.R. Martin könyvének, a Game of Thrones-nak a videojáték adaptációján dolgozik. A nevezett könyv a Song of Ice and Fire sorozat első része és vele azonos címen fut a hihetetlen népszerűségnek örvendő HBO sorozat is.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz a játék címe, és hogy a sztori inkább a könyveket követi-e majd, vagy esetleg egy teljesen új szálat dolgoz majd fel. A fejlesztők egyelőre nem kommentálták a pletykát. A pletyka egyébként nagyon valóságszagúnak érződik, már csak akkor is, ha visszanézzük a Telltale múltját. Rengeteg feldolgozást csináltak, kezdve a Vissza a Jövőbétől, a Jurassic Parkon és a Walking Dead-en át, a The Wolf Among Us-ig (utóbbi jelenleg is készül, az első részéről írt tesztünkhöz katt ide). Dan Connors, a cég feje pedig októberben még azt nyilatkozta, hogy alig várja, hogy bejelenthessék a mostani projektjeiket. Annyi biztos, hogy örülnénk ha a pletyka igaz lenne, mert végre lenne esély arra, hogy tálalnak nekünk egy igazán jó Trónok harca játékot is a közepesen rossz Atlus féle szerepjáték és a böngészős MMO (Seven Kingdoms) után. El ne felejtsük, volt egy stratégiai játék is, a Game of Thrones: Genesis (Focus Home Interactive)...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Asagrim
2013.11.22. 15:00
Nem tudom mikor fognak már végre rájönni, hogy ez egy olyan, fantasy elemeket szinte teljes mértékben nélkülöző franchise, amit George R. R. Martin történetírása tesz sikeressé, anélkül meg egy unalmas valami, amiből nem lehet pénzt csinálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Flegeton
2013.11.22. 16:02
Nem tudom mennyire komplexen van felépítve a világ, de a sorozat inkább olyan mint az Elnök emberei, és nem mint a LOTR. Amikor megjelenne valami érdekes lény vagy harc, egyből évadzáró.... és elfelejtik folytatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim Flege...
2013.11.22. 17:06
Illúzió "mágia",vörös papok, sárkányok, élőholtak, túlméretezett farkasok, látnokok, wargok ... ennyi. A széria politikai cselszövésről és brutalitásról szól egy középkori világban, fantasy elemekkel, így ahogy írom, nem pedig fantasy ilyen meg olyan elemekkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2013.11.22. 17:11
Szerintem pont ez a lényege. Hogyan lesz egy brutális feudális világban folyamatosan erősödő fantasy elemekkel "valami más".
Elég szépen követhető a tendencia ahogyan haladnak, egyre több a varázslatos elem ahogy a sárkányok nőnek. És ne hívjuk a rémfarkasokat túlméretezett farkasoknak Én hamarabb olvastam a könyvet és úgy egyáltalán nem ez jutott róluk eszembe. A sorozatban inkább ilyen low budget rémfarkasok vannak
Jah és kihagytad a trollokat meg azokat a fura északi népeket. Meg a zöldlátokat meg még rengeteg mindent. Amik egyre szervesebb részei lesznek a történetnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2013.11.22. 17:13
És az élőholtak se igazán illik rájuk. A könyveket olvastad?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2013.11.22. 17:57
A vilag sematikus,a szereplok is azok.Ami kulonleges,az a tortenet vezetese es bonyolultsaga,ez viszont sokaknak feladja a lecket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim hEngi
2013.11.22. 20:12
A "zöldlátokat" nem felejtettem ki, ott van a listában a látnok.

Élőholtat direkt azért írtam mert egyrészt nem akartam semmitmondó kitalált nevekkel dobálózni, inkább közismert hasonlattal éltem, másrészt nem akartam spoilerezni.

És igen, olvastam a könyveket, angolul.

DogTheDog véleményével teljesen egyetértek, ezért nem lehet ez a franchise egy fejőstehén, mert a sztori adja el, nem a világ amiben játszódik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hEngi
2013.11.23. 17:32
Én még mindig nem hiszem hogy ez a franchise hibája. A játékok bénák összecsapottak és csúnyák voltak. Ennyi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!