iPon Hírek

Pocket Pro: zsebkönyv Astak-módra

Dátum | 2009. 08. 14.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Bemutatta legújabb, 5 hüvelykes e-olvasóját, a Pocket PRO-t az Astak, amely 20-nál is több formátumot képes olvasni, köszönhetően részben az Adobe támogatásának. Engedélyezték ugyanis az Astek-nek az Adobe Digital Editions firmware használatát a készülékeken.


Ennek köszönhetően a leendő felhasználók olvashatnak rajta DRM-es és más módon védett PDF-fájlokat éppúgy, ahogy hétköznapi, "védtelen", más formátumú dokumentumokat is.

A Pocket PRO 512MB saját tárhellyel rendelkezik, de az SDHC-kártyaleolvasója révén ezt akár további 16GB-tal is megtoldhatjuk. Az akkuját 8.000 lapozásra hitelesítették - bár persze amennyiben élünk rajta a zenelejátszás vagy a felolvasás szintén rendelkezésre álló lehetőségével is, úgy ez a szám nyilván jóval alacsonyabb lesz.

Állítható rajta a betűméret is, a képernyő pedig nyolc szürkeárnyalat-szintet képes kezelni. A készülék lelkét egy Epson vezérlő és egy 400MHz-es processzor alkotja. Várhatóan augusztus vége felé kezdik majd meg a kiszállításukat, az áruk pedig eleinte $199-os magasságban várható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alwares
2009.08.14. 16:53
VISSZA A HIRHEZ

199 dollár, háát ez már kezd normálisabb lenni. De ha elérnék a 100 dollárt rohannék a boltba. Így még nem. Főleg úgy hogy a Kindle pl nem véletlenül drágább, hiszen ennél jóval több mindent tud....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!