iPon Hírek

PoP: Flash játék és Forgotten Sands trailer

Dátum | 2010. 05. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Igen, sokatoknak bizonyára már csömöre van a sok "ócska" tömeg-flash játéktól meg a weben található cyber-parasztos Facebook játékoktól, de leginkább a valamit reklámozók fajtájától kaphattatok sikítófrászt. Amikor filmeket, játékokat, reggeliző pelyheket és egyéb okosságokat népszerűsítenek ilyen csodás minijátékokkal, az ám az igazi...

Ez után a bevezető után azt gondolhatnátok, hogy majd jól leszóljuk a Forgotten Sands flash verzióját is, de az igazság az, hogy ha borzasztó lenne, akkor most nem lenne hírünk róla. Fura módon ugyanis egész jó lett! Bátran ugorjatok neki ezen a linken!


Térjünk is inkább rá a nagy játék új trailerére, ami a herceg varázstudományát hivatott bemutatni. Igen, bátor hősünk az idő befolyásolásán túl a maga szolgálatába hajtja az elemeket is, így a tüzet, vizet, földet és levegőt. Az elemek szerepet kapnak a harcban és a platformer ugrálós-mászkálós részeknél is. Hercegünk átsüvít a levegőn (löketet ad magának nagyobb ugrásokhoz) és megfagyasztja a folyóvizeket, hogy aztán kedvére mászókának használja őket. Nem is szaporítom a szót, a filmben mindegyiket látványosan demonstrálják.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Greathoof
2010.05.14. 15:11
A flash játék egyelőre egész jónak tűnik
Nekem legalábbis tetszik

A videó alapján pedig az új PoP szintén jónak néz ki, grafika is eléggé a helyén van.
Várom már
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Magrathea
2010.05.14. 15:36
Igen, vannak kivételek, a DAO flash gam (Journeys) is nagyon jó lett, ki is maxoltam, hogy kapjak a nagyban egy faja kis sisakot (Helm of the Deep), nyakláncot meg övet már az elején. =) Ez meg jó kis pörgős, ahogy egy Prince-hez illik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Cukrosbacs...
2010.05.14. 15:49
ÁÁÁ az új POP nagyon zsír lesz és a grafika is jónak néz ki. Csak nekem kicsit mindegy, kicsit avult a vas de nagyon pöpec lesz alig várom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ájPon
2010.05.14. 18:02
Hmm koppintsuk az Avatart, az a menő.
Úgyis most nyáron jön ki a filmadaptációja, a The Last Airbender a mozikban, menő lesz most a víz-tűz-levegő-föld manipulálás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Szerzetes
2010.05.15. 13:13
Szép grafika, szó se róla!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gabf
2010.05.15. 13:14
meséld már el nekem h. miért van koppintva az avatar?!

én nem játszottam se a rajzolt grafikással, se a 3 dimenziósok közül egyikkel sem, valahogy nekem a PoP a 2D-nél avult ki. Ez a hack 'n' slash ebből a műfajból nem gyere be. ez a verzio is elég futurisztukus h. tele van elementál manipuláló képességekkel de a mai motorokkal és grafikával olyan világot lehet teremteni és atmoszférát, hogy akinek nem tetszik az is lehet, h. le fog ülni elé.

Remélem nem csak egy megoldása lesz 1-1 továbbjutásnak. a viz megfagyasztás és azon lecsúszás és a tereptárgyak újrakreálása jól hangzik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. ájPon
2010.05.15. 17:01
"meséld már el nekem h. miért van koppintva az avatar?!"
Mondjuk a 4 őselem manipulációja? Az Avatar lényege? (nem, nem a cameron-féle Pocahontas-feldolgozásról beszélek, hanem a 2005-ös rajzfilmsorozatról amit most visz M Night Shyamalan a filmvászonra egy filmtrilógiában.)

Amúgy én nagyon szerettem a PoP-ot, a Sands of Time trilógiát nem is tudom hányszor játszottam végig hard-on. De az, hogy "újat nem tudunk kitalálni, hát dolgozzuk be az idei nyár egyik legnagyobb blockbusterjt" kicsit kiábrándító.

Azért hajrá, biztos jó lesz, csak nem erre számítottam Prince of Persia alatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. RuthlessWo...
2010.05.15. 19:28
akkor is a Prince of Persia Warrior Within
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. CYril
2010.05.15. 23:14
akkor is prince ahol még a potik között volt 180 fokban átfordítom poti Az a legjobb!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. CYril
2010.05.15. 23:15
már mint a képet... sorry
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ptaylord
2010.05.17. 00:46
Mit kell túlbonyolítani a POP-ot..főleg ha nemmegy leég ha nézzük az előző rész (khm) "sikerességét". Egy új WW kell ütős grafika, látványos kombók, mondjuk 18+ esetleg 16+ besorolás (hogy a kombók látványosak lehessenek) meg valami darkos sztori ez ac recept bevált ilyet még POP:WW the best
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!