iPon Hírek

PoP: The Forgotten Sands részletek

Dátum | 2009. 12. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft elárult néhány részletet a VGA-n debütált új Prince of Persia játékról, mely majd a mozifilmmel együtt jelenik meg jövő májusban minden platformra (PC, PS3, Xbox 360, Wii, PSP, DS).

A The Forgotten Sands története körülbelül a The Sands of Time és a Warrior Within közé tehető időben, és megmozgatja majd a természet erőit is az idő befolyásolásán túl. A játékban hercegünk meglátogatja testvére királyságát, amely mint kiderül ostrom alatt áll. Valaki persze megforgatja az idő folytonosságáért felelős homokórát és természetesen a mi kocka hasú, kékvérű ifjúnknak kell helyrepofozni a dolgokat. Az Ubi ígérete szerint a hercegnek ezúttal "meg kell tanulnia igazán uralkodni". Hogy aztán ez mit takar...

"A herceg felfedezi majd, hogy a természet erői az idő visszaforgatásával kombinálva végtelenül pusztító erőt hoznak létre." Hangzatos... már el is varázsoltak! Kell még ide valami? Nos, igen. Gigantikus pályák, nagyszabású, sok ellenfelet mozgató harcok és olyan pályadizájn, ami próbára teszi a főszereplő isteni erőit.

Egyelőre még screenshotok nem érkeztek róla, de a VGA trailer mellé jött már néhány art. A játékot az Anvil motor hajtja, ami a 2008-as PoP-ot, illetve az Assassin's Creed I-et és II-t is.

            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. CsorvaGep
2009.12.15. 13:33
Áh nem jó ez így, a másik story folytatása kéne, ezzel csak bekavarnak mindent. Viszont igéretesnek mutatkozik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. danikollar
2009.12.15. 14:01
Ez újra a trilógiából ismert Herceg, mégis megint más az arca, egyik részben szereplő Prince-re sem hasonlít. Viszont jó, hogy nem Cell-Shaded, mondjuk gondolom, hogy azért mert nem a 2008-asnak a folytatása. Mindenképpen jobb lesz szerintem, mint a tavalyi, és bízom benne, hogy hozza majd a remek trilógia hangulatát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ptaylord
2009.12.15. 14:04
NEM, nem..a másik sztorit nagyon gyorsan elfelejteni...amúgy számomra az utolsó POP a Two thrones..a máik baklövés felett szemet hunyok..Az emberek többsége a WW-t tartja a legjobb részenk..és jó lenne ismét egy olyat csinálnának...nos és a trailer alapján van esély rá, hogy ez megvalósul ..VÉGRE
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Phantomstr...
2009.12.15. 15:03
danikollar: Ez tényleg furcsa. Amúgy a WW-ben, és a T2T-ben hasonlít magára a herceg. Megcsinálhatták volna olyanra, amilyen a WW videóiban volt (és a borítón).

Pt@ylord: Maximálisan egyet értek veled!

Egyébként szerintem a legjobb egy új történet volna a WW stílusában, ami teljesen független az eddigi részektől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. CsorvaGep
2009.12.16. 14:56
Tényleg a WW volt a legjob, a T2T kicsit talán rövid volt, meg valamit elszúrtak a grafikával. Viszont nekem nagyon bejött a cell shaded megoldás, meg az új story se volt rossz eddig, bár ez is kevéske volt a WW-het képest. Ez a prince inkább Jake Gyllenhaal-ra hasonlít nem? (gondolom nem véletlen a filmmel egyszerre jön ki)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!