iPon Hírek

Praktikus pendrive a HP-től

Dátum | 2007. 11. 08.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A nevet egyelőre még nem kapott apróság ama pendriveok sorait hivatott gyarapítani, amelyek nem a tárhelyméretükkel tűnnek ki a sokadalomból (ez is csupán 1 GB-os), hanem valami egyéb extrával.

Az "egyéb extra" jelen esetben egy ötletes kihajtó-mechanizmust jelent, ami a hagyományos, elveszésre hajlamos "kupakot" váltja fel: a drive vége egyszerűen kihajtható és visszafordítható, feltárva vagy újra eltakarva a csatlakozót. Sebességek terén sincs sok oka panaszra, mivel 4 Mb/s-el ír és 15 Mb/s-el olvas.

Tény természetesen, hogy az 1 GB-s tárhelyméret semmiféle melldöngetésre nem ad okot, de ha az ember véletlenül nem a legújabb filmjeit szeretné szállítani rajta, hanem netán ténylegesen a munkáját képező dokumentumokat vagy táblázatokat, arra tökéletesen alkalmas.

Meglehetősen csekély a fizikai súlya is, mivel mindössze három grammot nyom, és szerkezeténél fogva akár kulcstartón is nyugodtan hordható
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.08. 09:17
vissza a hírhez

A nevet egyelőre még nem kapott apróság ama pendriveok sorait hivatott gyarapítani, amelyek nem a tárhelyméretükkel tűnnek ki a sokadalomból (ez is csupán 1 GB-os), hanem valami egyéb ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!