iPon Hírek

Prémium számítógépház játékosoknak

Dátum | 2008. 06. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az NZXT legújabb számítógépháza, amely Khaos névre hallgat, rengeteg extrával van felszerelve. A nem mindennapi újdonságot a gyártó prémium kategóriás megoldásnak nevezi: a 400 dolláros árért cserébe a játékosok számos különlegességet kapnak, így már nem is tűnik annyira soknak a gyártó által javasolt végfelhasználói ár.


A Khaos 2- és 3 mm vastag alumínium panelekből áll, az egység összesen 11 darab 5,25 hüvelykes bővítőhellyel és nyolc darab merevlemez bővítőhellyel van ellátva. Az alaplap tálcája kihajtható, hogy a főbb komponensekhez könnyedén hozzá lehessen férni, de ugyanilyen egyszerűen lehet hozzáférni a meghajtókhoz is. Az NZXT különleges háza kerekekkel is fel van szerelve, így egy komolyabb konfigurációt azok is könnyedén arrébb tudnak gurítani, akik kevés erővel rendelkeznek a
gép felemeléséhez.Az NZXT feltételezi, hogy azok a felhasználók, akik ilyen gépházat vásárolnak, valószínűleg a leggyorsabb és legmodernebb alkatrészeket használják majd a konfiguráció megépítéséhez. A házban akár két darab tápegység is elhelyezhető (mindkettő a ház alján helyezkedik el), de ezzel együtt a rendszer hűtésére is odafigyeltek a Khaos tervezésénél: a házban összesen hét darab nagyméretű, 120 mm-es ventilátor elhelyezésére van lehetőség, ez pedig több, mint elég (két ventilátor a ház elején, három az alaplap és a meghajtók között, míg egy a ház hátulján, egy pedig a ház tetején található).


A Khaos ház első ránézésre dizájnosnak mondható, az egység elején elhelyezett ventilátorok kék fénnyel világítanak. A ház kialakítása szintén megfelelő, így ha be szeretnénk szerezni egy ilyen terméket, akkor a hónap közepéig kell várnunk, ugyanis ekkor jelenik meg kereskedelmi forgalomban az újdonság. Az ár ismétlésképpen 400 dollár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.06.11. 12:04
1000%, hogy meg fogják venni. Egyébként maga a ház nem rossz, de az eleje valahogy nagyon nem jön be. :S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!