iPon Hírek

Prémiumszolgáltatás indul az Outlook.com-on

Dátum | 2016. 10. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | HÁLÓZAT

A Microsoft április óta dolgozik az Outlook.com prémiumszolgáltatásának bevezetésén, amely némi éves díj ellenében számos extra szolgáltatást nyújt a felhasználóknak, ráadásul az első éves előfizetési díj idén december 31-ig kedvezményt élvez. Az új szolgáltatás normál áron évi 50 dollárért érhető el, az előfizetők pedig cserébe reklámoktól mentes, hatékonyan használható felhasználói kezelőfelületet kapnak, plusz személyre szabott e-mail címet is regisztrálhatnak maguknak. Utóbbinak köszönhetően az e-mail címnek nem kell kötelezően az @outlook.com végződést sem felvennie, ami sokak számára lehet vonzó.
Az új szolgáltatás egyelőre a premium.outlook.com weboldalon érhető el, méghozzá bemutató jelleggel, azaz nincs kizárva, hogy a szolgáltatás egyes elemein az elkövetkező hetek és hónapok folyamán változtatni fognak a felhasználói visszajelzések és az éles üzemben szerzett tapasztalatok alapján. A szolgáltatás használatához a Microsoft fiókba való bejelentkezést követően a „Get Started” opciót kell választani, amely végig vezet az összes fontosabb beállításon, így egyebek mellett egyedi domain használatára is lehetőséget ad. Ez a domain lehet egy, már regisztrált, jelenleg is a tulajdonunkban lévő domain, viszont azt a regisztráció során igazolni kell, hogy tényleg van közünk a regisztrálni kívánt domain névhez. A folyamat egyszerű és gyors, így nem okozhat problémát a regisztráció, megfelelő hozzáférési jogosultságok birtokában pedig a „hitelesítés” folyamatát sem lesz nehéz letudni. Persze abszolút nem kötelező egyedi domaint választani, ez csak egy lehetőség. A Premium Outlook.com szolgáltatás 19,95 dolláros akciós éves előfizetési díjért vehető igénybe, de az akció csak december 31-ig él és csak az első évre vonatkozik, utána 49,95 dollárra ugrik az éves díj. Extraként van egy olyan opció is, amelynek keretén belül maximum 5 felhasználó számára lehet létrehozni egyedi e-mail címeket, ami családok és kisebb üzleti közösségek esetén egyaránt jól jöhet. Utóbbi szolgáltatás az első évben ingyenesen vehető igénybe azaz a 19,95 dolláros akciós előfizetési díjon felül nem kérnek érte plusz összeget, később azonban 10 dolláros felár lesz érvényes rá. A Microsoft új szolgáltatása jelenleg, a tesztüzem alatt csak az Amerikai Egyesült Államokban élő felhasználók számára érhető el, később viszont egyéb térségekben is elérhetővé válhat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. mullerdavi...
2016.10.20. 19:40
Vagy aki 3-4 éve regisztrálta a saját domainjét (https://www.domains.live.com/ már nem megy) most is ingyen kapja ugyanezt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Smooth44
2016.10.21. 00:39
Egy bekezdésben ötször szerepel a "domain" szó, ebből 3 egy mondaton belül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. EgoPista
2016.10.21. 16:30
Inkább tennék újra használhatóvá a hotmail-t... már az outlook.com-os átalakuás is undorítóra sikerült, de ezzel a legutolsó "ráncfelvarrással" nálam betelt a pohár. Nem szívesen hagynám ott őket, de elkezdtem alternatívák után nézni (google-n kívül).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!