iPon Hírek

Primal Carnage nyílt béta

Dátum | 2012. 10. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Reverb Publishing és a az indie Lukewarm Media hamarosan megjelenő dinós lövöldözős akciójátéka, a Primal Carnage nyílt bétája megérkezett, az előrendelők és a szerencsés kiválasztottak már ki is próbálhatják a darabot, amelyben emberek csapnak össze a történelem előtti idők vad dinoszauruszaival. A játékot a hivatalos oldalon és Steamen is elő lehet rendelni, és az előrendelők ráadásként még egy tollas raptor skint is kapnak ajándékba, melyet az alábbi képen láthattok.

Az előrendelők megtollasodnak
A Primal Carnage-ben csapatunk oldalán online mérhetjük össze erőnket az ellenféllel. Emberként változatos fegyverarzenál áll rendelkezésünkre, de ha úgy döntünk, akár a dinók bőrébe is bújhatunk vért és pusztítást hagyva magunk után. Öt emberi és öt dinó kaszt közül választhatunk, mindegyiknek egyedi képességei vannak, és a jól bevált kő-papír-olló rendszer szerint működnek. A változatosság kedvéért két nézetből is játszhatunk, az emberek a fejükből kifelé néznek, a dinókat pedig kívülről láthatjuk. Az alábbi filmben két játszható kaszttal ismerkedhetünk meg, az egyik a Trapper, a másik pedig a Raptor. Ez utóbbival a játék többnyire rohanásból, mászásból és a gyanútlan puhahúsú emberek fincsi szerveinek szétmarcangolásából áll. A Trapper hálók segítségével ejti foglyul a dinókat, hogy aztán nagy késével döfködje halálra őket. A bökőn kívül még két pisztoly is rendelkezésére áll. A játékot az Unreal motor hajtja, összesen öt különböző nagyméretű pálya áll rendelkezésünkre az online csatákhoz. Az alkotók sok-sok trófeát és sok-sok DLC-t is ígérnek. A Primal Carnage idén ősszel fog megjelenni PC-re. A bétára a játék hivatalos honalpján található kérdőív kitöltésével is lehet jelentkezni.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Megyeric
2012.10.09. 19:17
Lehet hogy én vagyok ilyen elborult, de ez nekem tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gabesz7630
2012.10.10. 07:28
ocsabizerintem kontrollerrel toljak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Kirrr
2012.10.10. 12:43
hátez baromijónak tűnik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Megyeric
2012.10.10. 19:54
Én megrendeltem a Steamen. Nem volt egy őrült ára, a heti ebédem többe kerül.
Jöhet a béta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Megyeric
2012.10.12. 08:48
Voltam bétán. Bátran ajánlom bárkinek.
Pofásan néz ki a grafika (nem egy bf3). A pályák nem túl kicsik és nem túl nagyok.
Rengeteg lehetőség a Dinóknak rejtőzésre, remek épületek a merceknek a lövöldözésre. A karakterosztályokat én kiegyensúlyozottnak látom. Nincs Rambo karakter, bárkit le lehet nyomni.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. T-rex
2012.11.07. 17:29
sziasztok. én is megvettem a steammen de nekem a játék közben vagy amikor kilépek egy szerverről ezt írja ki. (ran out of video memory!exiting) valamikor meg ezt (A program helyes működése hiba miatt megszakadt) és nem tudom hogy mit csináljak. remélem tudtok valami tanáccsal szolgálni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!