iPon Hírek

Prince of Persia film részletek

Dátum | 2009. 05. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Feltűnt a YouTube-on egy rövidke videó Jerry Bruckheimer Prince of Persia: Sands of Time című filmjéből, melynek címszereplője Jake Gyllenhaal.

                               


A kilppben egy rövid interjút hallhatunk Bruckheimerrel, miközben a filmből, illetve annak készültéből láthatunk részleteket. Megszemlélhetjük például, hogy hogy felfújták, vagyis hogy milyen szépen kigyúrta magát a film kedvéért Jake barátunk. Ettől függetlenül elismerés a stábnak, nem semmi, hogy így bírták a marokkói nyarat. Gyllenhaal mozgása és mutatványai szintén figyelemre méltóak, ahogy átverekszi magát a zsúfolt, poros sivatagi utcákon.

Mindent egybevetve ígéretesnek tűnik a film, talán a Karib Tenger Kalózai utódját hozza el majd nekünk a rendező Mike Newell, de ha ez nem is sikerül, az biztos, hogy a fáradtságot és pénztárcát nem kíméltek a produkciónál, nagy csalódást csak nem okozhat.

Gyllenhaalban mindenesetre nagyon bíznak, a producer nagy rajongója a Donnie Darko sztárjának: "Nagyon jóképű és remek formában van! Nagyon összekapta magát a film kedvéért. Természetesen emellett briliáns színész, fiatal és tehetséges." Pontosan ez az amire alapozzák a filmet.

A Donnie Brasco, a Harry Potter és a Tűz Serlege direktora olyan színészeket kapott még a kezei közé, mint Ben Kingsley, Alfred Molina és Gemma Arterton. A Prince of Persia: The Sands of Time lazán kötődik az azonos nevű játékhoz és várhatóan jövő májusban érkezik meg a külföldi mozikba...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. menzi
2009.05.12. 16:14
VISSZA A HIRHEZ

a főszereplő nem egy nagy durranás, donnie jobban állt neki anno, de várjuk a filmet, majd eldől...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Menthix
2009.05.12. 17:45
Csak jövő május? Hűűű...kár
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.11.03. 16:50
Íme a trailer: http://www.youtube.com/watch?v=KxAM_XMZBd8
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!