iPon Hírek

Profi játékvezérlő a Logitechtől

Dátum | 2008. 12. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Valamennyi veterán játékosnak nagy örömére szolgálhat a Logitech új alkotása, amely számos játékhoz nyújt felbecsülhetetlen segítséget, jelentősen leegyszerűsítve és felgyorsítva a különböző parancsok kiadását és manőverek végrehajtását.


A G13-as keypad ugyanis 25 programozható gombot, egy analóg pöcköt és három különböző üzemmódot bocsát felhasználója rendelkezésére - így pedig végeredményben mintegy 87 különféle programozású gombbal segíti ki a játékmestereket.

A gombok háttérvilágítással is rendelkeznek, pillanatok alatt lehet írni hozzájuk makrókat - akár menet közben is -, magát a keypadet pedig ellátták még egy 160x43 pixeleses felbontású LCD-képernyővel is, ahol játékbeli adatokat, rendszerinformációkat vagy más játékosok üzeneteit jeleníthetjük meg.

A maga 20MB fedélzeti memóriájával a keypad egyszerre öt konfigurációs profilt tud eltárolni - a boltokba kerülő példányokat pedig már eleve előkonfigurálták számos játékhoz, így például WoW-hoz, LotR Online-hoz és CoD4-hez is. A képességeit figyelembe véve pedig a maga $80-os árával még annyira nagyon drágának se mondható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások