iPon Hírek

Profi táblagéppel rukkolt elő a Toshiba

Dátum | 2013. 05. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Toshiba bemutatta legfrissebb táblagépét, amellyel a vállalat az üzleti felhasználókat veszi célba. A Toshiba WT310-es modell 11,6 colos képátlójú, tükröződésmentes LCD kijelzőt kapott, ami viszonylag kis képátlója ellenére Full HD felbontást kínál. A 11,6 colos LCD kijelző tízujjas érintő funkcióval is bír, sőt, a tábla felszereltségétől függően még digitalizáló toll is járhat hozzá. Utóbbi jól jöhet, ha tárgyalásokon, illetve üzleti megbeszéléseken gyorsan, hatékonyan és kényelmesen szeretnénk jegyzetelni. Az digitalizáló toll segítségével jegyzeteink között is rendet tarthatunk, ugyanis kézírás-felismerő funkciója segítségével jegyzeteinket digitalizálhatjuk, majd szerkeszthető dokumentumokká alakíthatjuk őket. Az új tábla az Intel legfrissebb, kifejezetten ultrabookokba szánt processzoraival érkezik - a közlemény sajnos nem részletezi, hogy pontosan mely modellek közül lehet majd válogatni. Mivel professzionális felhasználóknak szánt termékről van szó, így természetesen kiaknázhatjuk az Intel különböző, üzleti felhasználóknak szánt szolgáltatásaiban rejlő lehetőségeket. Az Active Management segítségével az adott cég IT osztálya távolról is ellenőrizheti, illetve frissítheti a táblagép szoftvereit, sőt, a szakemberek természetesen szoftveres javítást és karbantartást is végezhetnek az eszközön. A jogosulatlan használatból eredő kockázatok mérsékléséről az Intel Anti Theft technológiája gondoskodik, míg a kritikus adatok védelméről a TPM (Trusted Platform Module) támogatás gondoskodik.

A fémes acélszürke színben érkező, 229 x 189 x 12,4 milliméteres mérettel rendelkező táblagép mindössze 825 grammos lesz. A WT310 masszív, strapabíró házzal érkezik, ami a megvédi a terméket a véletlen leesés, az ütődés és az erős nyomás okozta sérülésektől. Az adatok tárolásáról SSD meghajtó gondoskodik, a csatlakozók között pedig megtalálunk mindent, amire csak szükség lehet. A külső kijelzőket micro HDMI port fogadja, de a repertoárban egy SD memóriakártya-olvasó és egy teljes méretű USB 3.0-s port is jelen van. A még kényelmesebb irodai használat érdekében dokkoló is kapható lesz a friss táblához. Az Intel Wireless Display támogatás jóvoltából vezeték nélkül továbbíthatjuk a különböző tartalmakat a WiDi támogatással rendelkező projektorokra, illetve megjelenítőkre. A kínálatból a Bluetooth 4.0-s támogatás sem hiányzik, de emellett modelltől függően 802.11 b/g/n, illetve a/b/g/n támogatást is kapunk. Az új táblagépből HSPA+/LTE támogatással ellátott példány is érkezik. A rendkívül kompakt, könnyedén hordozható üzleti táblagép 64-bites Windows 8 Pro operációs rendszert kapott, amelyen gond nélkül elindulnak megszokott asztali alkalmazásaink. Az újdonság Magyarországon várhatóan az idei év harmadik negyedévében érkezik, induló árával kapcsolatban azonban egyelőre nincs információ.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. zoli559
2013.05.08. 10:16
Tényleg jónak tűnik még vennék is egyet ha normális árban lenne... tudtom tudom itthon ne is álmodjak ilyenről
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wilika
2013.05.08. 10:56
Ha a toll legalább egy 512 szintű nyomásérzékenységet támogat, vagy házasítható a tábla Wacom tollakkal, akkor nagyon kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2013.05.08. 12:00
Intel proci -> x86 alapú + üzleti = 300-400 000- HUF. Annyi pénzből már több normális cuccot lehet venni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Samupitecu...
2013.05.08. 18:23
Ha lehet rajta vágóprogramot futtatni elfogadható sebességgel, KELL!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!