iPon Hírek

Profi vezérlés a Logitechtől az ég bajnokainak

Dátum | 2009. 06. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | JÁTÉK

Minden eddiginél elevenebb és realisztikusabb repülési élményt ígér a Logitech az egek szerelmeseinek az új Flight System G940-es rendszerével, amelyet saját elmondásuk szerint harci és kereskedelmi repülőgépek és helikopterek vezérlőművei ihlettek.


A rendszer három komponensből áll: egy erővisszacsatolásos botkormányból, egy kettős gázadagolóból és egy kettős pedálból. Mint mondják, a rendszer minden egyes részletének kialakításánál elsődleges szempont volt a maximális valóságosság-élmény biztosítása.

Persze egyetlen hasonló vezérlőrendszer se ér sokat programozható billentyű-opciók nélkül, és ezzel a Logitech is tökéletesen tisztában van. Ez jól látszik abból is, hogy a G940-es összesen 250-nél is több programozhatósági lehetőséget biztosít, gondosan integrálva a botkormányba és a gázadagolóba: a nyolc programozható alapgombon túl kínál még két nyolcirányú kapcsolót, négy programozható markológombot és két forgatható analóg vezérlőt. Ezekhez a mellékelt Logitech Gaming Software segítségével pillanatok alatt hozzárendelhetőek a kívánt funkciók.

A Logitech Flight System G940-es európai megjelenése idén szeptemberre várható, $299,99-nak megfelelő összeg ellenében. Természetesen kompatibilis a legnépszerűbb PC-s repülőszimulátorokkal, a Microsoft Flight Simulator X-től az IL-2 Sturmovik: 1946-on át egészen a Lock On: Modern Air Combat X-Plane 9-ig.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kkarika222
2009.06.10. 14:35
VISSZA A HIRHEZ

A megemlített 3 programon kívül, mik azok amiken nagyszerű élményt nyújt egy joystick? Gondoltam rá, hogy egy egyszerűbb logitech jó lenne? De nem tudom milyen programokkal lenne értelme........

Írjatok már párat, légyszi!
Köszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. FeherZolta...
2009.06.10. 15:06
Olyan jól néz ki, hogy már szinte sajnálom, hogy nem szimulátorozok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!