iPon Hírek

Project Legion: a Dust 514 PC-s változata

Dátum | 2014. 05. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EVE Online fejlesztője, a CCP bejelentette, hogy új játékon dolgozik, amely a PlayStation 3-as multiplayer shooter, a Dust 514 átalakított, PC-s változata. Hilmar Veigar Pétursson a CCP főnöke, a Eurogamernek adott interjújában arról beszélt, hogy a Dustból szerzett tapasztalataikat felhasználva az alapoktól kezdve, megújított formában építik fel a játékot, amellyel már jól haladnak. A darab már jelenlegi állapotában is nagyban eltér a Dusttól, ezért is kapott új nevet, Pétursson szerint tulajdonképp teljesen új játéknak tekinthető. A csapat jóval gyorsabban tud haladni a fejlesztéssel, mint a Dust esetében, nemcsak azért, mert már megvan a kellő tapasztalatuk, hanem azért is, mert a játék világának nagy része már létezik PC-n, az Eve Online-ban. A PS3-as verzióhoz mindent teljesen a nulláról kellett kezdeniük. A CCP egyelőre még nem tudja, hogy a Project Legion más platformokon, pl. az új generációs konzolokon is meg fog-e jelenni. Jean-Charles Gaudechon producer elmondta, hogy a Project Legionnal inkább a sandbox shooter irányba szeretnének elmenni, és azt is közölte, hogy játék a Dust 514-hez hasonlóan ingyenesen játszható lesz. Megjelenési dátumot egyelőre még nem tudott mondani, mivel a játék a fejlesztés igen korai szakaszában van, csupán pár hónapja kezdtek neki a munkának, tehát szinte biztos, hogy az idén még nem jelenhet meg. A CCP megerősítette, hogy továbbra is dolgozik új tartalmakon a Dust 514-hez, és azt is elmondták, hogy a Project Legion megjelenése után a Dust játékosok számára lehetővé teszi, hogy adataikat átvigyék az új PC-s játékba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. SirDragon
2014.05.05. 20:15
Hmm, és ezt is összekötik az EVE-vel? Merthogy a dustban az esetek 99,99%-ban max a chaten van köze egymáshoz a két játéknak, nagyon ritka, hogy planetary bombardment történne. Ellenben ezzel a pc-s shooterrel én is játszanék, mint sokan, és akkor már az allimból is segíthetnének nekem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Devio
2014.05.06. 12:29
Nagyon jó gondolat. Ez a PS-es kihozatal butaság volt. Annyi haszna volt, hogy kisérleteztek és mostmár tudják mit kell csinálni. Nem a PS-el van a gond, meg a játékkal sem. A gond az, hogy a PS-es játékosok nem ismerik az EVE-t. Így nekik nemsokat momd a dust 514. Viszont aki meg ismeri az EVE világot. Annak gépe van és nem fog azért egy PS-t venni, hogy mehessen Dust 514-ni.

Pc-én szerintem 4x-5x nagyobb sikere lesz, mert a sok EVE
-S csak átloggol és kész. Sebaj. A lényeg, hogy jön gépre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. cato190
2014.05.07. 09:27
Magyar EVE corpok:
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.05.07. 10:44
Szerintem ez a verzió is össze lesz kapcsolva mint a másik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!