iPon Hírek

PS Plus január: elképesztő felhozatal

Dátum | 2012. 12. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A januári ingyenes játékok a PS Plus előfizetőknek a következők lesznek: BioShock 2, Mortal Kombat és Guardians of Middle-earth. Január 2-től tölthetitek le őket, igazából már mi sem értjük, hogy hogyan éri ez meg a Sony-nak, de örülünk neki. (@EU PS blog)

Az új játékok megjelenésével szokás szerint kivesznek pár régit a felhozatalból, kifut a Batman: Arkham City, a Bulletstorm és a Resident Evil 5. Vitára is lesznek meglepetések, január 16-án jön Jet Set Radio, 23-án pedig a Pinball Arcade. Innen a Mortal Kombat Vita és a Knytt Underground búcsúzik.

Karácsonykor érdemes lesz megvenni az éves előfizetést, mert 25%-kal olcsóbb lesz.

A BioShock 2 2010 elején jött ki, aki szerette az első részt, annak ez sem okozott csalódást, annak ellenére, hogy nem hozott igazi nagy innovációkat. Az Irrational azóta a BioShock: Infinite-en dolgozik, amit márciusra várunk. Ha hangulatba akarjátok hozni magatokat, lesz időtök végigjátszani a Rupture-ben játszódó kalandot, mielőtt fellőnétek magatokat a fellegekbe... 


A Mortal Kombat-ot minden bizonnyal nem kell bemutatnunk nektek, az utóbbi évek egyik legjobb franchise újraindítását tisztelhetjük ugyanis benne. A NetherRealm nem kis meglepetést okozott tavaly, várjuk tőlük a DC Universe-es verekedős játékot is, az Injustice: Gods Among Us-t.


A Guardians of Middle-earth a fenti két nagyság mellett talán eltörpül, de azért ejtsünk róla is pár szót. Egy MOBA játékról van szó, mely természetesen a tolkieni fantáziavilág karaktereit mozgatja, nevezetesen a Gyűrűk Ura és az éppen mozivásznon taroló Hobbit szereplőit. A játék még nagyon friss, e hónapban debütált.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. HUFEUR
2012.12.19. 20:05
Lehet tudni meddig lesz 25%-kal olcsóbb?
Még márciusig van előfizetésem, de ha 25%-kal olcsóbb lesz inkább most előfizetek megint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tankerjedi
2012.12.20. 09:26
Kérem magyarázza már el valaki, hogy működik ez a PLUS. Előfizetek egy évre mondjuk, és az ekkor ingyenes játékok örökre az enyémek lesznek? Vagy csak az adott hónapig lehet játszani vele?

köszi
TJ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. R0ly
2012.12.20. 12:12
Ha jól tudom, akkor addig lesznek a tieid, amíg aktív az előfizetésed. Ha innaktív lesz, akkor nem vesznek, el csak szimplán nem tudod elindítani őket addig, amíg nem aktiválod újra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2012.12.20. 12:16
tankerjedi:
Néhány hónapja írtunk róla egy rövid összefoglalót, ott olvashatsz róla részletesebben!

HUFEUR:
Az előfizetési akció január 9-ig érvényes!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. segabor
2012.12.20. 21:37
tankerjedi: a PSN+ dióhéjban: lesznek az előfizetés alatt olcsóbb és ingyenes játékok. Az olcsóbbakat megtarthatod az előfizetés után (hisz megvetted), az ingyenesek csak a PSN+ időtartama alatt használhatóak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!