iPon Hírek

PS Vita: Gravity Rush folytatás, Monster Hunter Frontier G

Dátum | 2013. 09. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Gravity Rush 2 Már azt hittük, hogy a múltkori "pre-TGS" Sony konferencia (PS4 hírek, Vita hírek) után végképp kifogyott a puskaporból a japán cég, de nem így lett. Még nyilatkozatban is megerősítették, hogy ne számítsunk már semmi újra, ehhez képest előálltak nekünk a Vita egyik gyöngyszemének folytatásával! A Gravity Rush egy igazán művészi kalandjáték, nekünk is az egyik nagy kedvencünk Vitán. A Tokyo Game Show-ra hozott trailert így nagy lelkesedéssel fogadtuk. Részleteket sajnos nem igazán tudtunk meg a folytatásról, csak annyit erősítettek meg, hogy a projekt feje Keiichiro Toyama a Team Gravity-től, ami a Sony Japan Studiohoz tartozik. Amennyiben az új Vita modell és az árcsökkentések felkeltették az érdeklődéseteket a marokkonzol irányába, semmiképp se hagyjátok ki a Gravity Rusht a végigjátszandó játékok listájából. A PS Plus előfizetők már ingyen is bezsákolhatták a játékot egy korábbi akciónak hála...
Monster Hunter Frontier G A Monster Hunter Frontier G Japánban már megjelent PC-re (2007) és Xbox 360-ra (2010), a rajongók pedig régóta várták marokkonzolos debütálását. Már nem kell sokáig rágniuk a körmüket, mert jövőre jön a PS3, Wii U és Vita változat is. A PS3 és Vita változatnál kihasználhatjátok a cross-play funkciót, de az nem lesz 100%-os, nem minden PS3-as világ lesz elérhető Vitán. A játék jövőre jelenik meg a felkelő nap országában, nyugati verzióról egyelőre nincs hír.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Magrathea
2013.09.20. 15:40
Az lehet, hogy lassan lekörözik kraftban a mobilok, de ez akkor is egy játékgép marad. Az érintőképernyő nagyon lekorálátozza, hogy mit játszhatsz mobilon. Nem tudom fogtál-e már Vitát a kezedben, de hidd el, hogy inkább azt választanád egy kicsit csúnyább grafikával, mert egyszerűen jobb rajta játszani és 100x jobb játékok vannak rá. A szoftveres támogatás és a jó játékirányítás miatt még évek múlva is ez a jobb választás, ha játszani akarsz. A kérdés már csak az, hogy hajlandó-e vagy mindezért plusz pénzt áldozni és magaddal cipelni a telefon/tábla mellett még egy kütyüt.

A Sony nagyon nyomja ezt a marokkonzolt és már tényleg nagyon sok jó játék van rá, szóval aki nem éri be annyival, hogy érintőképernyőn suhintgat és prüntyög csak, annak egyértelmű a választás. Mi a párommal máig elvagyunk egy sima PSP-vel is. Ő imádja a jRPG-ket pölö és a PSP-hez nagyon sok olyan van. Én meg a GoW-tól a Pataponig mindennel el tudok lenni. Az igazi konkurenciával összehasonlítva meg... a Nintendo 3DS-re/2DS-re más játékok vannak, de grafikában például gyengébb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!