iPon Hírek

PS3 GT5-tel és három filmmel?

Dátum | 2008. 02. 29.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Hamarosan megkapják a maguk PS3-csomagjait a Sonytól az európai rajongók is. Egész pontosan a 40GB-os rendszer példányairól van szó, amelyhez rögtön hozzá adják a Gran Turismo 5 Prologue-ot is. Várhatóan tavasztól kerülnek a boltok polcaira az új csomagok, 399 eurós árral.


Ez az, ami biztos.

Amit viszont hivatalosan még nem erősítettek meg, az a következő: elméletileg lesz egy másik változat is, Movie Pack néven. Az előbbitől ez annyiban különbözik, hogy a GT5 helyett három különböző Blu-ray filmet adnak hozzá, és értelemszerűen azokat a felhasználókat célozzák meg vele, akik eleve is inkább "filmes" megfontolásból szánták el magukat a vásárlásra.

Mi több, a japán és észak-amerikai 40GB-os csomagokkal ellentétben, amelyekhez csak a Pókember 3-at mellékelték, az európai csomag ezen felül számíthatna még a Casino Royale-ra és a 300-ra is - változatlan árak mellett.

A Sony tervei szerint a GT5-ös csomag március vége felé indul útjára, de a Movie Pack-ről éppúgy nem ejtettek szót, mint ahogy arról sem, hogy a 80GB-os konzolokkal is megcélozzák-e majd Európát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások