iPon Hírek

PS4: Blacklight: Retribution, Primal Carnage: Genesis megerősítés

Dátum | 2013. 03. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Game Developers Conference-en tartott Sony előadáson megerősítésre került több PlayStation játék is. A Playstation 4-re jön a Blacklight: Retribution és a Primal Carnage: Genesis is, amely projektek mind a Sony Pub Fund kezdeményezésének köszönhetően valósulhatnak meg. Ha még nem hallottatok volna róla, a 2011 óta futó Pub Fund egy 3 évig tartó projekt, melynek keretein belül a Sony évi 20 millió dollárt áldoz az olyan független kreatív fejlesztők érvényesülésének megsegítésére, mint a Papo&Yo, az Okabu és a Pixeljunk Sidescroller játékok alkotói. Ezek a csapatok így könnyebben meg tudják oldani, hogy saját maguk adjanak ki a PlayStationre játékokat. A Zombie Studios által fejlesztett Blacklight egy ingyenesen játszható FPS, ami tavaly áprilisban jelent meg PC-re.
A Primal Carnage már egy Unreal 4-es motort használó próbálkozás a Lukewarm Mediától, melyben - amint azt az alanti trailerben is láthatjátok -, feltámasztották a dinoszauruszokat. Keveredik benne a nyílt világban történő felfedezés és a lineáris játékmenet első személyes nézetből. A single-player sztori amolyan Walking Dead stílusú epizodikus formában lesz elénk tárva.
A jelen generáció sem marad tartalom híján, nyáron jön egy izgalmas kétgombos verekedős játék, a Divekick és egy indie akció-kalandjáték, a Derek Yu féle Spelunky PS3-ra és Vitára.
Ezek mellett PS Vitán üdvözölhetitek a Playdead féle Limbót és egy új puzzle játékot, a Metricót. Mindkettőre idei megjelenés van matricázva. Ez persze nem minden, ha kíváncsiak vagytok a független fejlesztős játékok teljes listájára, íme (@PSblog): Blacklight: Retribution – PlayStation 4 Primal Carnage: Genesis – PlayStation 4 Ibb & Obb – PlayStation 3 Rain – PlayStation 3 Sportsfriends (including Johann Sebastian Joust, BaraBariBall, Hokra and Super Pole Riders) – PlayStation 3 Divekick – PlayStation 3 and PlayStation Vita Dragon Fantasy Book II – PlayStation 3 and PlayStation Vita Guacamelee! – PlayStation 3 and PlayStation Vita Hotline Miami – PlayStation 3 and PlayStation Vita Luftrausers – PlayStation 3 and PlayStation Vita Spelunky – PlayStation 3 and PlayStation Vita Thomas Was Alone – PlayStation 3 and PlayStation Vita Friend Network App – PlayStation Vita Limbo – PlayStation Vita Metrico – PlayStation Vita Velocity Ultra – PlayStation Vita A Virus Named Tom – PlayStation Mobile Beatdown in Treachery City – PlayStation Mobile Crumble – PlayStation Mobile Crystallon – PlayStation Mobile Don’t Wake the Bear – PlayStation Mobile Hermit Crab in Space! – PlayStation Mobile Oh, Deer! – PlayStation Mobile Rymndkapsel – PlayStation Mobile Ten By Eight – PlayStation Mobile
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!