iPon Hírek

PS4 és PS App firmware screenshotok és a PS4 hangjai

Dátum | 2013. 09. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony adott egy kis ízelítőt a PlayStation 4 firmware-hez, de kaptunk néhány képest a PlayStation App-ról is. A következő generációs konzol társzoftvere megjelenik iOS és Androidos készülékre is. A képek a Twitteren kerültek ki a PS közösségi menedzser, Chris Owen jóvoltából. Ugyan nem ezek az első képek a felületről, de érdemes rajtuk átfutni. Látni például a PS4-es videómegosztásra és streamelésre termett, Pinterest szerű közösségi felületét is. A mobilos app nagyon elegánsan lett lekicsinyítve, elérhetitek vele a PSN-t és csatlakozhattok otthoni konzolotokra is. Shuhei Yoshida is ezt használta, hogy demonstrálja hogyan használhatjátok okostelefonotokat az ingyenes Augmented Reality játékkal, a The Playroom-mal.
Most pedig halljuk a PS4 hangjait... Ilyen és ehhez hasonló őrültségek még minden bizonnyal lesznek az új nagykonzolok megjelenéséig és még az után is egy jó darabig. Igen, az alanti videóban hallhatjátok működés közben a Sony masináját, bármi kevés értelme is legyen. Ember legyen a talpán, aki ebből megmondja milyen hangos a gép. Ha berakjátok magatoknak loopba a videót, és arra alszotok el este, az állítólag növeli a koncentrációs képességet és reggelre megtanultok tőle franciául is... omlette du fromage? ;)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mikej95
2013.09.25. 20:16
Gofrisütő operációs rendszerrel!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim
2013.09.25. 21:06
Én beraktam loopba, már megy egy órája, már kezd is hatni! A kérdésre annyit válaszolnék hogy: Non merci, j'aime mieux l'oignon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tookmindeg...
2013.09.25. 21:47
omlette du fromage
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2013.09.25. 22:10
Omlette d'oignon? Moi, j'aime le fromage...OMLETTE DU FROMAGE! Khm. ><
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!