iPon Hírek

PS4-re is jön a War Thunder

Dátum | 2013. 05. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Gaijin Entertainment bejelentette, hogy már PS4-re is fejlesztik a War Thundert. Az alkotók szerint az MMO, amelyben valós időben csatázhatunk repülőgépekkel, tankokkal és hadihajókkal, a konzolon intelligensen személyre szabható lesz és mélyen integrált közösségi lehetőségek és innovatív felhő opciók rejlenek benne. PS4-en minden jármű a DualShock 4 kontrollerrel lesz irányítható.
"Meggyőződésünk, hogy együttműködésünk a Sony-val nemcsak jobbá teszi a War Thunder franchise-t, de új szintre emeli a játékélményt, és lenyűgözi a rajongókat is" - mondta Kirill Yudintsev, a Gaijin Entertainment kreatív rendezője. "Partneri kapcsolatunk a Sony Entertainmenttel természetes része a War Thunder fejlődési útjának, amely a sikeres PC-s indulással vette kezdetét (több mint 1,5 millió játékos) és a mobil platformokon való megjelenés bejelentésével folytatódott." A War Thundert még 2009-ben kezdték fejleszteni, akkor még World of Planes néven, és felhasználták előző repülős játékoknál (IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Apache: Air Assault, Birds of Steel) szerzett tapasztalataikat is. A címet később a konkurencia World of Warplanes című darabja miatt kellett megváltoztatniuk. A War Thunder PC-s verziója jelenleg nyílt bétában van, a hivatalos oldalon lehet rá jelentkezni. Az előzetes, amelyből az égvilágon semmit sem tudunk meg, alant megtekinthető.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. aragon89
2013.05.14. 19:15
juhéééééééééé
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. aAron_
2013.05.14. 19:37
de a nagy kérdés, cross platform lesz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2013.05.14. 20:44
Tök mindegy szerintem, mert ha cross is, itt nem áll fent a probléma, hogy "csaló vagy brühühü, te egérrel irányítod!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gezu1025
2013.05.14. 21:13
World of Tanks, World of Warplanes, World of Battleships. Wargaming 3 játéka. Amelyből a WOT kész, a WOWP closed beta és A WOB még csak nagyon tervezési fázisba van. Érdekes lesz ez.

Lesz választék szépen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. aAron_
2013.05.14. 21:27
Shinjiii: szeretnék végre konzolos ismerősökkel együtt játszani valamit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.05.15. 07:30
Szerintem ebben a játékban nem lenne senki előnyére/hátrányára a cross platform, szóval ha van egy kis eszük, akkor az lesz. : )
Én már rég játszottam vele, mert szar netem van, és hetente frissített valamit a rohadt konzolja indítás után, így most pár hónapja csak porosodik az ikonja. Nincs hangulatom kivárni az állandó patch-eléseiket...

World of Airplanes igazán lehetne már nyílt. Ez miért éri meg nekik? Több hónapja zárt, nekem meg szartak meghívót küldeni, hiába jelentkeztem akkoriban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Bakuub
2013.05.15. 08:53
Shinjiii: jelenleg warthunderbe az a helyzet hogy arcade módban különösen, historicalba már nem annyira de ott is kis előnyben vannak az egeres felhasználók a joystickosokall szemben. Úgyhogy cross platform nem lenne jó döntés hacsak a PS4 nem támogatja a bill egér kombót a többi periféria mellett.
World of Warplanes: nem maradtál ki semmiből hogy nem volt alkalmad kipróbálni ugyanis egy rakat félkész pempő az egész még ennyi idő után is. A fórum részleg kong az ürességtől mert akinek volt egy kis esze az rég elment WT-zni. Arról nem is beszélve hogy most elkeseredeten próbálják lopni a Warthunder jól működő elemeit de így sem tartanak vele még mindig sehol sem. Erős kétségeim vannak hogy megéri a WoWP projekt a következő évet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.05.15. 12:09
War Thunderrel kapcsolatban beleiktattam azt a lehetőséget ugye, hogy egyes opciók esetén mixelik az egeres és joy-os felhasználókat, de könnyedén meg lehetne ezt oldani azzal, hogy kiszűri azon játékosokat a rendszer (azaz máshova dobja őket), akik egérre állították az irányítást. Én is egérrel toltam, mert joy-al rettenetesen nehéz volt az egeres kis g*cik ellen játszani. : )

Akkor örülök, ha a Planes végülis nem kihagyhatatlan. Reméljük azért valamit kezd vele a WG, mert csalódás lenne, ha belebuknának az egészbe, hiszen a Tankot egész pofásra simogatták már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. aAron_
2013.05.16. 19:52
Shinjiii: botkormánnyal játszottál? joy alatt ezt érted?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!