iPon Hírek

PS4-re újíthatják fel a Beyond: Two Souls-t is

Dátum | 2014. 09. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Egyre több bizonyíték gyűlik össze arra, hogy a The Last of Us után a Beyond: Two Souls is megjelenhet PS4-re, felújított formában. A David Cage és brigádja által készített játék mindössze egy hónappal a PS4 megjelenése előtt érkezett meg a PS3-ra, és a The Last of Ushoz hasonlóan mindent kifacsart a gépből, amit lehetett. Ennek megfelelően némi frissítés után valószínűleg gond nélkül megállná a helyét az új generációban. Nézzük az eddigi bizonyítékokat. Még áprilisban talált rá a NeoGAF egyik fórumozója a játék egy programozójának portfoliójában, hogy bevitelre vonatkozó programkódokat készített a DualShock 4-hez.
A játék eredetileg másmilyen tutorial jelenetet tartalmazott volna, ahol Jodie még csak baba volt. Ezt végül ki kellett venniük a készítőknek, de a szöveg említi a Director's Cut verziót, ami azóta sem jelent meg - tehát valószínűleg ez lesz a PS4-es.
Aztán, legalább két kivágott jelenet még biztos van ezeken kívül. A Quantic Dream szerint ezek leginkább játékmenetre épültek, azonban teljes kifejlesztésük már nem fért bele a költségvetésbe és az időbe, illetve ezek a jelenetek nem is illeszkedtek teljesen a történet többi részéhez. Ezen is változtathatna a rendezői kiadás.
Ezt követően idén júliusban két német online kereskedés is kipakolta előrendelésre a Beyond: Two Souls Director's Cutot PS4-re, majd persze gyorsan le is vették. Végül pedig a legutolsó, és egyben az eddigi legjobb bizonyíték: úgy tűnik, hogy kiszivárogtak a PS4-es változatban szereplő trófeák. Mivel Shuhei Yoshida, a Sony stúdióinak vezetője többször is egyértelművé tette, hogy a legnagyobb PS3-as sikercímeket át akarja hozni PS4-re, tulajdonképpen egyáltalán nem lenne meglepő, ha akár a Heavy Rain, akár a Beyond megjelenne az új konzolra - persze a legjobb az lenne, ha a kettőt egybe csomagolnák.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. m76
2014.09.02. 11:29
Ez már a vég. Most már nem elég, hogy 625 bőrt húznak le egy franchise-ról. Ugyanazt a játékot is 6x adják ki, felújított, meg remake, meg directors cut, meg pénztárcaürítő edition.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. tasiii
2014.09.02. 12:14
Nincs ezzel semmi gond aki játszott vele ps3-on az valszeg nem veszi meg, viszont aki most vett ps4-et és ps3-on kimaradt neki azoknak nagyon jól jöhet, nem kell itt túl dramatizálni a dolgokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Shinjiii
2014.09.02. 12:19
Kb. igen, de itt arról van szó, hogy megveszed a PS4-et 100ezer Ft-ért, hogy azokkal a játékokkal tolhasd teljes áron, amik amúgy is ki lettek dobva PS3-ra. Ami kb. 40 ezer Ft-odba fáj, +3000 ft/db használt játék. Amellett, hogy kb. a Last of Us is egy alig észrevehető textúra pakk cserét kapott +30fps-el, hát ne röhögtess. Mert mire odáig jutunk, hogy mernek majd új (és sikeres) címeket exkluzívan kiadni PS4-re (amiért MEGÉRI konzolt venni), addigra rátaposok a fehér szakállamra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. nedcoleman
2014.09.02. 12:47
Hmm, érdekes hír.
(Rettentően sokat vártam a Heavy Rain alkotóitól.
Csalódtam a Beyond-ban vagyis másra számítottam?! - és sokan vagyunk így ezzel.)
Kicsit sem várom a remake-et vagy mi lesz ez akkor. Nem értem mit csodálkoztok vagy miért vannak ellenérzések egy felújítással vagy egy textúrapakk cserés újgenerációs újramegjelentetésen... Ilyen a játékipar - mintha nem vettétek volna ezt már észre. Mindenről ezer bőrt le kell húzni és az jó az. Ha nem volt ps3-ad és van 4-ed akkor döntsd el megéri vagy sem beruházni egy eredetileg a régebbi generációra megírt játékra. Igen, a Last of Us sem nagyon több egy textúracserénél. Ráadásul sokkal több buggal találkoztam benne, mint az eredetiben.

:::::::és abszolút jogos Shinjiii +1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Lazahunter m76
2014.09.02. 16:42
Ahelyett, hogy vinné az új vas, csak ugye nagyobb felbontásban, stb ... de ez csak álom 2014-ben ... konzolon

Még szerencse, hogy PC-n nem így működik ........ a legtöbb esetben
Reméljük az új architektúra a konzoloknál is ér majd valamit e téren.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. sanyix Shinj...
2014.09.02. 17:16
hol lehet 40k-ért ps3-at kapni? Mert én a legolcsóbbat 48-ért látom, amihez 12gb memória tartozik, így kb használhatatlan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2014.09.02. 17:52
Én megbízható forrásból vettem egyet alig használtan egy éve 45-ért, három olyan játékkal, amikből eladás során befolyt 7-8 ezer körül. Lehet én voltam szerencsés, de úgy gondolom, aki kellően körültekintő, az tud kivételes példányt használtan, olcsón beszerezni.

Csak ugye ehhez a lustábbik fajta nem fog nekiállni, mert a gugli után még olvasni kell kb. 3-4 sort, és nem csak annyi h bemész az első teszkóba és veszed a hulladék 12 GB-set, "mer' há' az újj". Ki nem szarja le, ha hozzányúlsz, már a frissen vásárolt példányod sem az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nemlehet
2014.09.02. 21:38
Simán lehet vaterán/olx-en használtat venni ami jó állapotban van. Nekem is használt az Xbox360-am mégis teljesen jól működik. Jah és 30.000 volt 5 eredeti játékkal. Csak olyantól szabad megvenni aki hagyja, hogy kipróbáld. Ha mindenféle indokkal elutasítja akkor nem szabad megvenni. Ennyi a titok.

Amúgy én pl örülök ezeknek az újrakiadásoknak mert tervezek venni egy PS4-et mondjuk jövő nyáron, addigra ezeknek a remek játékoknak is lemegy az ára és nem kell MÉG egy konzolt vennem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. 5hR3kY
2014.09.02. 21:55
A ki lehet próbálni vásárlás előtt, de a medöglött majd hőlégfújózott PS3 meg Xbox 360 is megy pár hétig, de majd utána jön újra a YLOD meg az RROD.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.09.03. 08:46
Sharky
Pont az ilyen nevetséges hozzászólások miatt írtam, hogy aki rászán 5-10 percet, hogy utánaolvas annak, mely tipusok kerülendők ilyen téren, az pontosan, hogy meglehetősen jó konzolt tud kikapni. Akár röhögsz, akár nem. De akinek nem számít a pénz, a lustábbja igen, bemegy a konzolboltba és megveszi újonnan 60 ezerért ugyanazt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2014.09.03. 09:59
Nem csak típusfüggő, hanem felhasználásfüggő is, hogy melyik döglik be, és melyik nem. Hiába jó a típus ha napi 18 órát ment a gép több éven át úgy hogy takarítva sem volt soha, és egy kis zugban üzemeltették ahol levegőt sem kapott. Illetve hiába ment keveset a gép ha tudjuk hogy az döglődésre hajlamos típus. Én azt mondom hogy használtan konzolt csak ismerőstől szabad venni, aminek tudjuk a pontos típusát, történetét és hogy mennyit volt használva, különben átdobnak mint sz@rt a palánkon.
Én úgy emlékszem 38-ért adtam el a CECHL gépemet decemberben. A gyári 80GB-os HDD helyett egy 250GB-os volt benne, illetve adtam hozzá vagy 15 PSN játékot, de a kontroller bal analógja már kicsit döglődött, de adtam hozzá egy új gyári ALPS analóg kart is így javítható volt olcsón, de még eladás előtt az egészet kitakarítottam, és újrapasztáztam (4-5 év alatt másodjára csináltam meg). Körülbelül vagy 5-6 hónapja nem használtam, így fölösleges volt. Majd 3 hónapba telt mire az utolsó dobozos játékomat is eladtam. Viszont a gép + játékok árát megtoltam a régi PC-m árával, és vettem egy játékra is alkalmas új PC-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.09.03. 11:37
Általánosságban kell gondolkodni, szerintem a gép múltja nagy mértékben leszűrhető, ha látjuk, milyen körülmények között használták. Milyen a lakás, milyen az eladó fejszerkezete... A másodkézből való vásárlás pedig simán leellenőrizhető a konzol papírjairól, ő volt-e az első tulaj, vagy már ő is használtan vásárolta netán. Ismerősödnek úgy sincs soha eladó konzolja. Én nagyon sok mindent használtan veszek, kevés esetben próbáltak (!) átbaszni. Hidd el, ha valaki rám bízná az nem lesz zsákbamacska.

Az új PC-d beszerzése pedig rögös út volt, ahogy látom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog tasii...
2014.09.03. 21:37
Senki sem emelne szot,ha ezek az ujrakiadott jatekok elvesznenek a jatekdompingben.
Sajnos nem igy van,omlik az indie vagy annak nevezett szar,meg a sok remake.
Amit meg megigertek,se hire se hamva.Orulunk,hogy BR-t azert lejatszik a PS4,meg a gyerek tolja rajta a Skylanders-t,szoval a 6 evesnek megteszi.En,mint felnott jatekos,akinek az eddigi osszes PS volt mar a tulajdonaban,es szepen vegig is jatszottam a kiadott jobb jatekokat a kiadasuk kornyeken,semmit sem ad az uj vas.Na ez budos nagy para 400 euroert,nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!