iPon Hírek

PS4: többlépcsős előfizetési rendszer

Dátum | 2013. 02. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke arról nyilatkozott a The Guardian brit napilapnak, hogy lehetséges, hogy a PlayStaion 4 szolgáltatásait többlépcsős előfizetési rendszerben érhetjük majd el, hasonlóan, ahogy a kábeltévés előfizetési rendszerek működnek. "Lehet majd arany ezüst vagy platina tagságunk, vagy valami hasonló" – mondta Yoshida. "Ha több tartalmunk lesz, akkor megvalósíthatjuk az előfizetési szolgáltatásokat, különösen, hogy már elérhetővé vált a Gaikai technológia. Az álmunk az, hogy egy előfizetéssel több ezer játék legyen elérhető." Yoshida elmondta, hogy a PS4-en több digitális tartalommal találkozhatunk majd, mint elődein, és minden egyes játék elérhető lesz letölthető formában is, de azért lesznek dobozos verziók is. Ez könnyebbé teszi az olyan kisebb játékok hosztolását, mint pl. Jonathan Blow The Witness című darabja, és így szélesebb körű előfizetési modelleket is támogatni tudnak, mint pl. a F2P és a havidíjas rendszerek. "Platformunkat egyre inkább a digitális irányba visszük. A PS4 hasonló lesz a Vitához abból a szempontból, hogy minden játék elérhető lesz digitálisan." Jim Ryan, a PlayStation Europe nagyfőnöke ezzel ellentétben a lemezes játékokat tartotta a legfontosabbnak (erről a tegnapi aprókban olvashattok). Yoshida korábban megerősítette, hogy a mostani PSN játékok nem fognak natív módban futni PS4-en, de nem zárták ki az emuláció, vagy valamilyen felhőalapú szolgáltatás gondolatát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. HUFEUR
2013.02.26. 15:06
Ha valami plusszal is jár majd a előfizetés, akkor rendben, de ha csak azért kell majd fizetni, hogy multizhassunk, mint Live-on, akkor szerintem lesz egy kis felháborodás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. zsolt200 HUFEU...
2013.02.26. 15:22
Én pl mikor bejelentették a ps4-et, akkor tudtam meg hogy psn-n nem kérnek pénzt a netes játékért. Én hülye meg fizettem Liveon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 5hR3kY
2013.02.26. 17:41
Így jár az aki hanyatt-homlok berohan a boltba és ész nélkül megveszi az első konzolt ami az útjába kerül. Én kielemeztem mindkét konzol előnyeit, hátrányait, és a PS3 mellett tettem le a voksomat jó pár éve. Nem bántam meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUFEUR
2013.02.26. 18:35
5hR3kY:

De a PS3-mat nem lehet flashelni, tehát szar (mondja az Xbox tulajok 90%-a).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bernyi
2013.02.26. 18:49
HUFEUR:
Már van pár éve ps3-ra is warez.
A másik, hogy szerintem ez még mindig nem egy sony-s live rendszer, hanem a ps plusz átdolgozása, mert a mostani formájában túlságosan is megéri az előfizetés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR
2013.02.26. 19:45
bernyi:

Tudok róla, de nem olyan elterjedt, és sokan nem is tudnak róla, és még mindig ezt hozzák fel leggyakrabban PS3 elleni érvnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!