iPon Hírek

PSION: A Netbook igenis él és virul!

Dátum | 2009. 03. 01.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

A PSION nem adja fel, és nem ijed meg sem a Delltől, sem az Inteltől. Mi több, állítják, hogy a Psion Netbook Pro-t nemhogy nem hagyták el, de az a mai napig is olyannyira él és virul, hogy több millió dolláros forgalmat bonyolít az amerikai vertikális piacokon.

Mint mondják, a készüléknek csupán a gyártását függesztették fel, de nem az eladását; a termék továbbra is létezik, és továbbra is szállítanak belőle különböző megrendelőknek. Állításuk szerint a termelést sem a kereslet hiánya miatt állították le, hanem azért, mert a hozzá felhasznált energiavezérlő lapkát már nem gyártják, és megfelelő pótalkatrészt sem találtak a helyére. Márpedig ez volt az, ami lehetővé tette a Netbook Pro számára, hogy egyhuzamban 8 órán át működhessen aktívan, vagy 10 napon át maradhasson készenléti állapotban.

Végül még azt is kijelentették, hogy mindezt természetesen bizonyítani is tudják, így a pereskedések akár egészen új fordulatot is vehetnek. Arra ugyan még mindig ki kell találniuk valami használható ellenvetést, hogy a "netbook" kifejezés már közhasználatúvá vált, és ezzel nincs mit tenni, viszont az már így is biztosra vehető, hogy mégsem lesz olyan egyszerű és gyors lefolyású ez a meccs, mint azt a Dell vagy az Intel eredetileg gondolhatta volna.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.03.01. 16:43
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. N.Balazs
2009.03.02. 01:06
Igazán nem kötekedni akarok, de ha már nem gyártják mégis mit adnak el most? Lehet mégse volt akkora az a kereslet?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!