iPon Hírek

PSN exkluzív kampányt indít a Sony

Dátum | 2011. 10. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony bejelentette az 'Only On PSN' kampányt, hogy ezzel népszerűsítse a PSN játékokat október folyamán. Az akció csak az Egyesült Államokra érvényes, de mivel kis hazánkban nincs PSN Store és bizonyára sokatoknak van amerikai regisztrációja, érdemes belevetnetek magatokat a részletekbe.

A hónap folyamán minden héten meg fog jelenni legalább egy PSN exkluzív cím, kezdve ezzel a szerdával. A héten az Eufloria és a Rochard jön, a jövő héten pedig a Sideway: New York. A cel-shaded grafikával megáldott Okabu és Rocketbirds egy héttel később érkeznek, a hónap zárását pedig a vámpíros inFamous 2 kiegészítő a Festival of Blood, valamint a PixelJunk Sidescroller adják.


A héten jó néhány PS2-es klasszikus is felkerül a hálózatra: God Hand, GrimGrimoire, Maximo: Ghosts to Glory, Odin Sphere és Ring of Red. Ki tudja, talán a Sony mostantól sűrűbben tesz letölthetővé PS2-es címeket.

A PSN Plus előfizetők mindenre 20% kedvezményt kapnak a megjelenés hetében, aki pedig több mint 60 dollárt költ PSN-en - ehhez nem kell Plus -, legyen a vásárlás tárgya akár háttérkép vagy játék, a novemberi egyenlegéhez 10 dollárt jóváírást kap.

A hálózattal megáldott európai országokban némi csalódást válthat ki a kampány exkluzivitása, de a Sony igyekszik elhozni a tartalom nagy részét az öreg kontinensre is, valamint ígéretet tettek, hogy karácsony tájékán számos izgalmas új ajánlattal állnak majd elő a régióban.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. noPublicFG
2011.10.04. 10:47
Rögtön rohanok a boltba és veszek egy PS3-mat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noPublicFG
2011.10.04. 10:48
...remélem érzékelhető a hangsúly
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. shaddam
2011.10.05. 00:01
Kicsit hiányolom a gta-t vagy a blacket mint a kor gigaüber címeit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!