iPon Hírek

Quad-core Phenom információmorzsák

Dátum | 2007. 10. 10.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az AMD négymagos Phenom processzorainak megjelenésére már nem kell túl sokat várni, a vállalat megerősítette a VR-Zone információit, amelyekben az újdonságok modellszámairól és órajeleiről van szó. A jelenlegi tervek szerint a Phenom CPU-k valamikor november-december környékén kerülnek kereskedelmi forgalomba, a Phenom FX modellekre azonban még 2008. első negyedévéig egészen biztosan várni kell.


Még meg sem jelentek az újdonságok, az AMD máris újabb, magasabb órajellel rendelkező Phenom FX és négymagos Phenom processzorok készítésén munkálkodik, ezek az egységek várhatóan 2008. második negyedévében fognak debütálni, no de ne szaladjunk ennyire előre.

Phenom FX táblázat - A kép nagyítható!
A Phenom FX-82-es processzor 2,6 GHz.es vagy magasabb órajellel büszkélkedik majd, míg a Phenom FX-8x egység órajele elérheti akár a 3 GHz-es határt is. Az FX-82 első mintapéldányai várhatóan az idei év negyedik negyedévében készülnek el, a sorozatgyártás 2008. első negyedévében indul meg. Az FX-8x modellek első példányainak megjelenése és sorozatgyártásuk elindulása egyaránt 2008. második negyedévére tehető.

A Phenom 9600-as és 9500-as egységek 2,4 GHz-es és 2,2 GHz-es órajellel rendelkeznek, ezek a termékek lesznek az első Phenom processzorok, amelyek az idei év novemberében debütálnak. A Phenom 9700-as modell 2,6 GHz-es órajellel büszkélkedhet, ez a termék azonban majd csak december folyamán jelenik meg. A következő négymagos Phenom processzor várhatóan 2008. második negyedévében debütál Phenom 9800-as kódnévvel és 2,8 GHz-es órajellel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.10. 19:57
vissza a hírhez

Az AMD négymagos Phenom processzorainak megejelenésére már nem kell túl sokat várni, a vállalat megerősítette a VR-Zone információit, amelyekben az újdonságok modellszámairól és ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!