iPon Hírek

Quadratum Mortis bejelentés

Dátum | 2012. 01. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A most bejelentett Quadratum Mortis egy független török fejlesztőcsapat, a Lamagama munkája: olyan kardozós fantasy akciójáték, amely két fényfagyi (közismertebb nevén PS Move) segítségével lesz irányítható PlayStation 3-on.  Elvileg egy fagyi is elég lesz, de a kardos-pajzsos élményhez kettő kell majd, akárcsak a Sports Champions kardozós részében. A játék sima kontrollerrel is kezelhető lesz, bár nem tudom, ki mondana le arról az örömről, amit a háziállatok röptetése, a berendezés összetörése és az erről készült felvételek youtube-ra való feltöltése okoz. Az ígéretek szerint online is játszhatunk majd egymás ellen.

A játékból egyelőre nem láthatunk többet, csak ezt a szép daliás szoknyás legényt, aki a koncepciófestményről tekint bizakodón 2012 negyedik negyedévének irányába, amikor is a játék meg fog jelenni a PlayStation Networkön.

A Lamagama mindössze nyolc munkatárssal rendelkező feltörekvő ankarai csapat, 2008 óta vannak a piacon, eddig többnyire mobilokra fejlesztettek. Júniusban ott lesznek az E3-on, érdemes lesz rájuk odafigyelni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!