iPon Hírek

QuakeCon 2013: versenyek, előadások

Dátum | 2013. 07. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda Blogból megtudhatjuk, hogy ismét John Carmack lesz az idei QuakeCon műsorvezetője, és még technikai jellegű előadást is fog tartani a hozzáértőknek "A fények és a renderelés fizikája" címmel. A játékosok három bajnokságon is részt vehetnek. Az első, a The Intel Quake Live Duel Invitational Masters Championship keretein belül az ismert profik mérik össze erejüket. A világ 32 legjobb Quake Live játékosa (akiket egyesével válogattak ki az online jelentkezők közül) fog szembeszállni egymással a 18 000 dolláros díjért. A másik bajnokság a Quake Live Clan Arena 3v3 Open, amely 32 csapat küzdelméből áll. A fináléba bekerült két legjobb csapat között a végső öt csata dönti el, ki lesz a bajnok, a csúcscsapatok 6000 dolláros díjakon osztoznak, a győztes ezen felül még 3000 dollárt kap. A harmadik bajnokság, a 20th Anniversary Doom Challenge kakukktojásnak számít abból a szempontból, hogy oldschool Doom 2 csaták lesznek benne. A játékosok ennek során 16 fős Free-For-All meccseket nyomatnak majd, melyek alapján végül a legjobb 32 játékos marad versenyben, akik egymás ellen fognak csatázni. A bajnoknak járó jutalmak között 1000 dollár is szerepel. A dallasi Hilton Anatole Hotelben megtartásra kerülő QuakeCon a fentieken kívül még kiállítóknak és LAN partiknak is otthont ad, és lesznek prezentációk és játszható demók is. Az általános belépő ingyenes, ha ara jártok, nézzetek be.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. ByrDer
2013.07.23. 20:48
A quake live dueleket lehet nézni fogom, mert ettől látványosabb esport.. vagy általában sport nincs is, bár kissé már gáz hogy minden évben ugyanaz a pár név fut egymással egy rutin kört a pénzdíjért.

Kár hogy így hagyták elsorvadni a quake-et, meg úgy az egész céget az id softwarenél. A "quake"con legérdekesebb része az lesz ha a bethesda elárul valamit a fallout 4-ről... szánalmas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. eroggar
2013.07.24. 00:07
Pedig már reménykedtem egy kicsit, hogy talán végre mutatnak valamit a Doom 4-böl ..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!