iPon Hírek

Raccoon City életre kel!

Dátum | 2012. 09. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Universal Studios utcáit péntektől vér áztatja majd, mert a parkot átalakítják a Resident Evil sorozatból ismert zombikkal elárasztott Raccoon City mintájára. Az helyszínt a szokásos éves Halloween Horror Night eseményre készítik elő ezzel.

Az inspirációt a régóta futó széria első részei adták, a díszlet pedig lenyűgözően részletgazdag. A Terminator 2-es Cyberdyne épületből lett az Umbrella cégközpontja, máshol pedig kellékekkel és ügyes vetítő technikákkal alakították át a New Yorki utcamodelleket a pusztuló Raccoon City romjaivá. Természetesen színészekkel is fokozzák majd a hangulatot, ott lesz Chris Redfield és Jill Valentine, akik majd készséggel "menekítik át a városon" a látogatókat és védik meg őket az esetleges zombitámadásoktól.

Az első fotók már fent vannak a japán Game Watch Impress-en.


Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Capcom összefog a Universal Studios-szal, a kiadó júliusban is saját képére öltöztette a helyszínt, a Monster Hunter Real 2012 esemény megrendezéséhez.

A Resident Evil élménynek péntektől november 11-ig a részesei lehettek (ha megengedhettek magatoknak egy ilyen "kis" kiruccanást), ami alatt nem mellesleg az új RE játék is kijön, nevezetesen október 2-án. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Capritain
2012.09.12. 22:55

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. langward
2012.09.13. 08:37
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2012.09.14. 19:49
3 közepesnek mondható filmmel és egy eredetileg minőségi túlélő-horrornak indult napjainkra zombidarálós tucatFPS-é korcsult sorozatnak kell is a reklám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!