iPon Hírek

Radioaktív DDR2-es memóriák Mushkin-módra

Dátum | 2009. 01. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Mushkin kínálatában még mindig komoly pozíciót foglalnak el a DDR2-es típusú memória modulok, így nem csoda, hogy a vállalat legfrissebb kétcsatornás memória csomagja, mely a Radioactive fantázianevet viseli még mindig erre a technológiára épít.


Az eXtreme sorozatú memória modulok exkluzív, alumínium dobozos kivitelben kerülnek forgalomba, így egyből látszik, hogy különleges, figyelemfelkeltő termékekről van szó. A vállalat limitált példányszámú memória csomagja válogatott modulokat tartalmaz, melyek alapos kézi tesztelésen estek át, ami garancia lehet a hibátlan működésre és a zökkenőmentes használatra. A 996599r típusjelzéssel felvértezett memória csomag 2 darab 2 GB-os DDR2-es memória modult tartalmaz, amelyek CL5-5-5-15-ös időzítéssel 2,1 V-os feszültség mellett 1066 MHz-es órajelen működnek. A vállalat szakemberei szerint a nagykapacitású DDR2-es modulok jó tuningpotenciállal rendelkeznek, így a csomag kitűnő választás lehet akár az overclockerek számára is.

A 4 GB-os, kétcsatornás memória kit moduljain különleges, sárga festéssel és a radioaktivitás jelével ellátott alumínium hűtőbordák vannak jelen, amelyek segítenek a chipek által termelt hő elvezetésében. A gyártó új terméke mostantól kezdve elérhető, ám mivel még nem bukkant fel sehol, így a pontos ára csak a hét második felében derül ki.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.06. 16:45
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kisdeak
2009.01.06. 20:33
kiváncsian várom az árát!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hungarypet...
2009.01.06. 21:11
Muskhin a legjobb RAM-ok eggyike csak Mo-n nem igazán lehet kapni....

Max pixmania.hu de ott meg a garancia.....Szall marad a GEIL meg a Corsair
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!