iPon Hírek

Rádiós ébresztőóra iPhone-hoz, iPod-hoz

Dátum | 2011. 10. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech egy új, hasznos kis kiegészítőt mutatott be, ami nem más, mint egy iPhone és iPod készülékeket fogadó rádiós ébresztőóra. A Logitech Clock Radio Dock S400i névre keresztelt újdonság kompatibilis az iPhone, az iPod Touch, az iPod Nano és a hatodik generációs iPod Classic készülékekkel.

A Clock Radio Dock S400i első ránézésre egy klasszikus órásrádió benyomását kelti, valójában azonban sokkal többet kapunk ennél. A termék ébresztőóraként, töltőállomásként, rádióként és zenelejátszó eszközként egyaránt használható. A hálószobába szánt újdonság különlegessége, hogy kétszemélyes ébresztési beállításokat kínál, de emellett szundi funkcióval is rendelkezik. Amennyiben szeretnénk, úgy zenével is elaltathat minket a termék, majd reggel igényeinknek megfelelően ébredhetünk kedvenc rádióadásunkra, kedvenc zeneszámunkra, vagy akár az óra csipogására is. A Clock Radio Dock S400i-t nem szükséges közvetlenül az ágy mellett elhelyezni, ugyanis tartozik hozzá egy távirányító is, amellyel működését könnyedén irányíthatjuk akár a szoba másik feléből is.


A 220 x 170 x 80 milliméteres mérettel, illetve 1150 grammos súllyal érkező kiegészítő 3,5 milliméteres jack audió bemenettel is rendelkezik, így zenelejátszókat, tábla PC-ket és egyéb készülékeket is rákapcsolhatunk. A hasznos újdonság tényleg sok iPhone és iPod felhasználó kedvencévé válhat, ám ajánlott végfelhasználói ára azért visszatartó erőt jelenthet, hiszen egy euró híján 100 eurót kér a Logitech a kiegészítőért, amire egyébként két év garancia jár. A Clock Radio Dock S400i még ebben a hónapban az üzletek polcaira kerül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. noPublicFG
2011.10.17. 08:39
Tényleg hasznos! Legalább annyira mint az iPhone-t fogadó kenyérpirító, nah meg az iPhone dokkolós cipőkanál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. l-bandee
2011.10.17. 08:58
Nem értitek, hát ez APPLE!!! Innentől kezdve musthave, nehogy már fél centivel rövidebb legyen valaki e-pénisze
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gebana
2011.10.17. 09:21
Én első reggel letörném róla az i-t, leesne a földre, kijelző betörne... Jó reggelt. Ahogy a reggeli énemet ismerem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2011.10.17. 09:35
Távirányító? Minek? Engem sokkal jobban motivál az ébredésre az ha ki kell másznom az ágyból ahhoz hgy lenyomjam az ébresztőt. Meg amúgy is... nem sokkal tud többet mint a kínai tucat rádiós ébresztőóra, ellenben többe kerül. Ennyiért veszek a kacatból 10et.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ADAMEX
2011.10.17. 15:53
Ha pénzről van szó, akkor inkább erre ébredek fel! (vagy be sem állítom...)
100$ ébresztőóra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!