iPon Hírek

Raeburn otthagyja a Codemasterst

Dátum | 2009. 10. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Gavin Raeburn - az ember a Codemasters kulcsfontosságú versenyzős játékai mögött -, úgy döntött, hogy otthagyja a brit kiadót és saját projekteken kezd inkább dolgozni.

Raeburn volt a felelőse (vezető producere) az újraindított Colin McRae franchisenak (DiRT) és a Race Driver szériának (utoljára GRID). Két hatalmas sikerjátékkal a batyujában útnak indul tehát Gavin, Gavin pedig könnyes szemekkel búcsúztatja. Nem, nem gépeltük el, Gavin Cheshire, a CodeM vezérigazgatója is elbúcsúztatta néhány mondattal egy sajtótájékoztatón.


"Úgy megy el, hogy felépített egy hihetetlenül tehetséges csapatot kulcsemberekkel az élükön, akik majd továbbviszik a versenyzős portfóliónkat. A legjobbakat kívánom neki, és köszönet mindazokért a sikerekért, amiket együtt elérhettünk míg itt volt a Codemastersnél."

Legutóbbi játéka, a Colin McRae: DiRT 2 90%-ot ért el az iPon értékelése szerint, szóval megérdemel egy köszönetet részünkről is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. polarx
2009.10.01. 21:29
VISSZA A HIRHEZ

van egy kis elírás

"utoljára GRIDÖ"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. StevyXIX
2009.10.01. 21:50
Elütötte shift+9 helyett shift+ö lett vagyis Ö, zárójelet kellett volna bezárnia.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. LavX
2009.10.01. 21:51
Számomra ez a kiadó a favorit. Az EA tanulhatna tőlük...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kkkgeri0
2009.10.01. 22:17
Nem mintha védeném az EA-t, de néha ők is adnak ki jó játékot (pl. C&C3+kane's wrath)

de náluk is már csak az megy hogy junk bele a minőségbe, készítsünk gyorsan egy eladható játékot, aztán annyi...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. polarx
2009.10.02. 07:02
kkkgeri0: ja az lehet.. csak köze nincs az autóknak a C&C 3-nak.. ha már EA akkor a legjobb játéka a szemembe a mirror's edge volt. vagy annak idején az NFS U2 (arcade, de azóta is a legjobb nfs, idei talán megközelíti számomra a szimuláció miatt.)

Az volna a legjobb ha betársulna az ISI-hez aztán vagy az rFactor 2-be segítene valami normális grafikai motort felhúzni, vagy a még közel se biztos hogy elkészülő rFactor 3-ban munkáskodna. Vagy a GTR szériába is besegíthetne grafikai motor építésbe. mert jelenleg ez az a 2 játék ami többet ér az összes autós játéknál viszont kinézetre már kezd elavulni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!