iPon Hírek

Rage és Brink betekintő a QuakeCon-on

Dátum | 2009. 08. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az id Software bejelentette, hogy az első nyilvános Rage és Brink demonstráció az e-hét csütörtökön kezdődő (augusztus 13.) QuakeCon 2009-en lesz esedékes. E jeles napon mindenki figyelme az id és John Carmack felé irányul majd.

Brink
A nyitóbeszédet Carmack fogja tartani magyar idő szerint 22:30-kor. Pénteken a Bethesda fejes Todd Howard szól majd hozzánk 22:00-kor. Ugyanezen a napon 20:00-kor kap majd helyet a Splash Damage-es nagyfőnök, Paul Wedgwood által elővezetett Brink demonstráció is. Egészen szombatig kell majd rágni a körmeinket, amíg végre Tim Willits kreatív direktor és Matt Hooper vezető tervező eljő hozzánk akár a messiás, és tart egy szép kövér Rage bemutatót. Ez 21:30-kor veszi kezdetét.

A legutóbbi Game Informerben megjelent exkluzív Rage előzetestől eltekintve nem árasztottak el minket túlzottan infókkal és játékbeli videókkal, így nagyon sok rajongó várja már ezt az alkalmat. A Splash Damage kaszt alapú kooperatív online shooteréről hasonlóan keveset tudunk, utoljára az E3-on mutattak róla egy teasert.

                          


A QuakeCon teljes napirendje megtekinthető az esemény hivatalos honlapján.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!