iPon Hírek

Rage iPhone-ra: "lehetséges"

Dátum | 2010. 11. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

John Carmack szerint lehetséges lenne a Rage teljes PC/konzol változatát átültetni iPhone-ra egy kis erőfeszítéssel, legalábbis ezt írta a Bethesda blogon. Ugyanakkor hozzátette, hogy ettől még rossz ötlet. "Még a legfejlettebb mobil eszközök sem közelítik meg egy 360, PS3 vagy egy csúcs PC erejének a töredékét. Így akármilyen ügyes kompromisszumokat is kötünk, egyszerűen nem illene a platformra, az irányításról nem is beszélve."

A QuakeCon-on bemutatott technológiai demó után néhányan azt hitték, hogy a fenti lehetőségből valóság is lesz. Carmack ezt sajnálja, egyáltalán nem akarták félrevezetni az embereket, hogy azt higgyék, hogy a PC/konzol változat játékélménye lett a telefonra átültetve. "Így visszatekintve, talán rosszul mutattam be."

Az iPhone változat megkapja a maga Mutant Bash TV-jét, ez egy poszt-apokaliptikus harcjáték lesz a Rage világában. A lényeg, hogy elérjetek benne a starttól a célig élve és a lehető legtöbb pontot gyűjtsétek össze. Amennyiben fontolgatjátok, hogy beszerzitek, készüljetek fel, hogy jó nagy lesz, főleg ha a HD változatot töltitek le. A játék november végére várható, és nem lesz drága (0,99 dollár az SD, 1,99 a HD változat).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!