iPon Hírek

Ragnar Tornquist a The Secret World jövőjéről

Dátum | 2012. 09. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A The Secret World alkotója, Ragnar Tornquist nyílt levélben fordult a játékosokhoz, amelyben az MMO előtt álló fényes jövőt taglalja. A játék megközelítőleg mindössze 200 000 példányban került eladásra, és ezt még jobban beárnyékolta az a hír, amely a Funcomtól történő elbocsátásokról szólt. Mindezek ellenére Tornquist optimista. "Nem fogjuk a könnyebb utat választani. Nem vezetünk be sem kasztokat, sem szinteket, nem lesznek elfek és kentaurok, és a versenytársak ellenére nem fogunk eltérni az eredeti elképzeléseinktől. Azt fogjuk folytatni, amiben jók vagyunk. Tovább feszegetjük a határokat. Öt évvel ezelőtt arra készültünk, hogy megváltoztassuk a műfajt, és ez a forradalom most vette kezdetét."


"Mindez nemcsak egy lista a dobozon, a The Secret World valóban egyedi és különleges, és ha játékosaink el is mennek egy kicsit high fantasy-t játszani, mi még itt leszünk, amikor visszatérnek, folytatjuk, amibe induláskor belevágtunk, mélyebb, összetettebb élményt kínálunk, egy olyan játékot, amely valóban eredeti, kiforrott és
van benne kihívás. Egy játék, amely a játékosoknak készült."

A költséghatékonyabb csökkentett méretű csapat továbbra is a tervek szerint készíti a havi frissítéseket. A második nagyobb patch a leépítések miatt csak két héttel később jelenhet meg, de a harmadik már időben fog érkezni. Tornquist elárulta, hogy a Halloweennek lesz kapcsolatos, és akadnak majd benne macskák is. A későbbi tervek között szerepel egy 10 fős New York raid is, amely az ígéretek szerint olyan lesz, amilyet még senki sem látott. Ezen kívül még több fegyver is érkezik, és a karakterek testre szabására is több lehetőség lesz. "Valami nagy durranással készülünk karácsonyra" – írta Tornquist - "amely a trófearendszerhez is kapcsolódik majd, és egész más fényben világítja meg az "ölj meg 1000 vámpírt" és hasonló feladatokat. (Végül is ki ne gondolkodott volna el azon, hogy milyen lenne a vámpírok képességeivel rendelkezni?)" A csapat tonnányi új felszerelésen és küldetésen is dolgozik, és tavasszal lesz egy hatalmas új zóna is, amely Tokiói katasztrófa epicentrumába viszi el a játékosokat. Ezenfelül még tovább finomítják a játékot. "Az alapjátékhoz nem nyúlunk hozzá, de tovább folytatjuk a vizuális és játékmechanikai javításokat, amely az új és a régi játékosoknak egyaránt hasznára válik majd."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. 0rigami
2012.09.03. 23:10
Szerintem ez egy "igen, menni fog!" beszéd. Egy reklám, de jó bornak nem kell cégér!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zoe01
2012.09.04. 07:22
Szerintem meg csak egy őszinte beszéd volt. Amik mostanában történtek velük... hát kell is a bíztatás. 50%-os elbocsátás azért (márha igaz) nagyon durván megérínthette őket.

De reméljük most már csak "felfelé" mennek. Jövő héten jön az Issue 2, már nagyon várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!