iPon Hírek

Ragyogó, takarékos és "éteri" monitorok az ASUS-tól

Dátum | 2009. 03. 08.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Egy sor új, különösen energiatakarékosnak bélyegzett LCD-monitort mutatott be nemrég az ASUS a CeBIT-en, köztük az EzLink-sorozat tagjait is, amelynek az energiatakarékosságon túl további különlegességük, hogy vezeték nélküliek.


Így tehát csatlakoztathatóak a számítógéphez Wireless Host Controller Interface (WHCI) és Wireless USB Host Wire Adapter (HWA) útján is - mégpedig anélkül, hogy ez akár a legcsekélyebb mértékben is károsan hatna a képminőségre: ugyanazt a kifogástalan élményt biztosítják így is, mint vezetékes társaik.

Külön kiemelték még azt is, hogy a két új monitor (név szerint VH192C és VH196) nem csak egyszerűen takarékos üzemű (mintegy 20%-al kevesebbet fogyaszt más hasonlóknál), de higanyból is rendkívül keveset használtak fel hozzájuk, és fényforrásból is mindössze kettőt. A fényességre azonban így sem lehet panasz, mivel a képernyőjüket ellátták egy speciális filmréteggel, ami a lehető legtöbbet hozza ki ennyi fényből is. Mi több, a VH192C-t ellátták még egy egyedi Color Shine panellel is, a minél jobb színhatás és képélesség érdekében.

Egyelőre tehát ez minden, amit a két új különlegességükről elárultak; a részletesebb specifikációkra egy darabig még éppúgy várni kell, ahogy az árakra és a megjelenési időpontra is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.03.08. 20:52
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. WeNoM
2009.03.09. 08:13
Vezeték nélküli... nekem nagyon bejön
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kurafi
2009.03.09. 13:06
Ja! Így is alig megy át rajtunk jel és hullám...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!