iPon Hírek

Rainbow Six Siege - 37 percnyi játékmenet ejt rabul minket

Dátum | 2014. 07. 28.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A Rainbow Six: Patriots helyett érkező Rainbow Six Siege kellemes kikapcsolódásnak ígérkezik, legalábbis azok számára biztosan, akik bírják a túszdrámás témákat. Sőt, talán azoknak is bejön majd, akik egy bizonyos CS rövidítésű játékkal nyomultak anno, de ne kiabáljuk el, messze még a megjelenés. A lényeg, hogy az E3 2014-en a Ubisoft sajtókonferenciáján bejelentett játékból ezúttal 36 percnyi gameplay érkezett drónokkal, rombolható környezettel, túszokkal és remek akcióval. Kellemes szórakozást:
A Tom Clancy's Rainbow Six Siege megjelenéséről csak annyit tudni, hogy jövőre esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, pontos dátum egyelőre nem ismert. Mindenesetre várjuk, mert a koncepció ígéretes, reméljük a megvalósítás is az lesz. (Megeshet, hogy a videó később már nem lesz elérhető, mivel nem hivatalos csatornára töltötték fel!)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2014.07.28. 18:36
Ugyanilyen (ha nem ugyanez) videó már járta körbe a netet, nem újdonság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. m-a-r-i-u-...
2014.07.28. 19:20
Tetszik a játék csak nem értem ezeket a barikádokat, egy leheletnyi suhintástól darabokra esnek, akkor mi értelme?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2014.07.28. 21:08
Nagyon jó így videón ez a játék, de a valóságban ez is csak egy lövölde lesz, kivéve, ha valaki tud ismerősökkel játszani vagy bekerül egy klánbe. Mert egy normál szerveren itt is csak vérpistikék fognak rohangálni ész nélkül, mindenféle taktika vagy stratégia nélkül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.07.29. 20:52
Annyi h nem látsz be, sztem más értelme nem nagyon van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!