iPon Hírek

Rajongók mentenék meg a Star Wars: Battlefront 3-at

Dátum | 2016. 03. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Mostanában a különböző kiszivárgott, korai buildek miatt többször is írtunk arról, hogy a Star Wars: Battlefront 3 annak idején mennyire közel járt a befejezéshez. A fejlesztő Free Radical úgy nyilatkozott, hogy körülbelül 99%-os készültségi állapotban leledzett a játék, amikor a LucasArts végül lelőtte az egészet.
A kiszivárgott buildek persze nem a 99%-os készültségű játékból származnak, de így is akad bennük számos használható anyag. Éppen ezért döntött úgy az orosz modderekből alakult Frontwire Studios, hogy megpróbálja megmenteni a játékot. Ebből indult el a Project Rebuild BF3, amit most átkereszteltek Star Wars: Galaxy in Turmoil névre. A kis csapat megpróbálja felhasználni a kiszivárgott buildekben található elemeket, azokat kibővíteni teljesen új grafikákkal, modellekkel és hangokkal, és persze az egészből kihozni egy működőképes játékot az Unreal Engine 4-re építkezve. Örömhír, hogy sikerült megőrizniük a Battlefront 3 egyik legígéretesebbnek tűnő részét, a teljesen egybevont földi- és űrcsatákat. Jelenleg persze még nem sok minden működik a játékból, de néhány tesztpályát már lehet próbálgatni, és úgy tűnik, hogy nagyjából hetente kerül fel új verzió. A készítők ígérete szerint a Galaxy in Turmoil teljesen ingyenes lesz (így talán el tudják kerülni, hogy a Disney lelője az egészet), és a későbbiekben is igyekeznek majd ingyenes tartalmakkal bővíteni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. krutyifix
2016.03.21. 16:15
már törölték is?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. errorcode0...
2016.03.21. 16:21
Valószínűleg a shitzinek (dizni) meg a f**kup everything brigádnak nem tetszett a srácok ötlete.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.03.21. 16:35
Elköltöztek, legalábbis ideiglenesen:
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ChoSimba
2016.03.21. 16:42
Roppantul értékelem az igyekezetet, de most tényleg azt hiszik, hogy nem lesz lelőve ? Hogy hagyják, hogy egy általuk nem ellenőrzött és minőségbiztosított SW termék piacra kerüljön, még ha ingyé' is ? Hogy ne lássanak belőle egy petákot sem ?
Ez a naivságnak egy új foka.
De ha ezt tényleg engedi a Disney, akkor a homlokomra tetoválom a Disney logót kárpótlásul
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Balucsek
2016.03.21. 20:57
Mivel orosz modderekről van szó kétlem, hogy számítana, hogy a Disney mit akar... Max csak orosz oldalakról lehet majd letölteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kerty
2016.03.21. 21:32
Mitől akkora hír ez mindenütt? Már évek óta készül a Star Wars Battlecry (asszem azóta átneveződtek, mert összeolvadtak valami másik csoporttal akik ugyanilyenen dolgoztak) Na mind1, szóval az is kb. soha nem lesz valóság, nemhogy ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller Kerty
2016.03.23. 09:59
Az a Cryengine-re épülő játék, csak saját assetekkel.

Ez az U4-re épülő játék, amely a Battlefront 3 assetjét használja fel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!